-aybuke75 Gebelikte 6.haftam şuan ve kahve rengin yada pembe gibi yerleşme kanaması yaşamadım normal beyaz akıntı geliyor ve adet sancısı gibi çok ağrı çekiyorum özelikle geceleri bu neden oluyor ve yerleşim kanaması ne zaman oluşur
sehrengiz_8 -aybuke75 yerleşme kanaması illla herkeste olacak diye bir şey yok ben olmadım. Hani akıntılar kırmızı renkli olmadıkça korkmayın serviks sıvısıdır o. Bir de kokulu ya da renkli ise o zaman iş biraz daha enfeksiyona doğru kayar. Kasık ağrısı ne kadar şiddetli bilmiyorum duramayacak derecede iseniz doktorunuza görünmekte fayda var
Babymoomy -aybuke75 yerleşme kanaması 20.haftaya kadar görülür (ben öyle yaşadım ) 2.gebeliğimde olmadı herkeste olcak diye bir kaide yok ama ağrılı sızılı dayanılmaz bir sancısı var ise yerleşme kanaması da olmayabilir doktoruna danıştın mı
Mavi34 -aybuke75 yerleşme kanaması herkeste olmaz bende hic yaşamadım. Baslarda hep adet olacakmış gibi şikayetler oluyor gidiyor geri geliyor
Avukat_Anne -aybuke75 gebeliğin ilk zamanları oluyor genelde ben şu an 17. Haftamı bitirdim bende de hala daha kramplar oluyor rahim büyüyor vücut ona göre kendini düzene sokuyor sanırım
Mavi34 -aybuke75 adet zamanlarında da aynı ağrıyı yaşıyorsan korkma ama suanki daha yoğun bir ağrıysa muayne ol beyaz akıntı enfeksiyon olabilir oda yapar belki ağrı gebelikte enfeksiyon iyi değil ihmal etme