-aybuke75 İyi geceler herkese, gebeligimin 6. Haftasındayim şuan ve gün içinde ara ara bir kaç duman sigara içiyorum bu ne kadar zararlı içenler var mi acaba ilk gebeliğim benim çok tedirgin ediyor beni lütfen yardım edin
Babymoomy -aybuke75 ben içmedim ama zaten normal bir birey içinde zararlı birşey birde bebek olunca 2ye katlanıyor tabiki bebeğinizi en iyi siz düşünürsünüz ama 1-2duman zaten az bırakmayı deneseniz sigara isterken canınız çekirdek vs yiyin el alışkanlığı olmuş sizde
Durunas -aybuke75 İcmemen gerekli siğara bir iku damlasi olmaz onun içindeki alkol direk kandan bebeğe gidiyo siğara içen 2 yakınım biri ölü dogum yaptı digeride 29 haftalık erken dogum yaptı bebegin kordonu çürümüss evladın için nefsine uyma lütfen son pişmanlık fayda etmez
-aybuke75 -Minnak- Bı turlu bırakamıyorum bir kaç duman içiyorum zaten ama tamamen bırakmak istiyorum şuan için icmem şu aşamada bebek için zarar li mi 6. Haftayim
-aybuke75 Babymoomy Evet kesinlikle el alışkanlığı oldu birazda kendimi bırakmak için korkutmaya çalışıyorum
sehrengiz_8 -aybuke75 canım ilk iki ay gebelik için kritik dönem mümkün olduğunca ağrı kesici vesaire almamaya çalışıyoruz beyin ve kalp gelişimi tamamlanıyor bence biraz nefsine hakim ol ve içme bağımlılık bambaşka bir şey bize demek kolay tabi ama evlat da sizin evladınız
-Minnak- -aybuke75 tabi ki zararli ben detayli ya girince doktor ilk sigara iciyormuyum diye sordu hayır dedim sebebini sordum eger bebegin bas cevresi küçük olunca genelde sigara içen annelerde oyle bibdurum oluyor demişti bende yoktu cok şükür
-aybuke75 Deletedmom23234 hayır hiç gelmedi mide bulantısı vs baş dönmesi hiç yaşamıyorum ne zaman başlar onları da bilmiyorum ilk gebeliğim çünkü
Deletedmom23234 -aybuke75 Genellikle 6. Haftadan itibaren tiksinme geliyor. Bende içiyordum senin haftandayken bı tiksindim daha da içmedim 🙏🏻 eğer birakabiliyorsan bırak lütfen sigara sana bile zararliyken minik yavruya nasıl zararlı olmasın 🥺😔
-aybuke75 sehrengiz_8 Çok teşekkür ederim gerçekten bu mesajlara çok ihtiyacım var içmemek için sebebim var farkına varmak çok güzel çok teşekkür ederim size aydınlattiginiz için
-aybuke75 Deletedmom23234 Önce sarı gibi geldi sonra Bir iki kez küçük beyaz biraz da sülük gibi açıkçası
Deletedmom23234 -aybuke75 Tamam sorun yok o zaman. kırmızı,pembe, kahverengi renklerde akintiniz gelirse direk doktora gidin olur mu 🙏🏻
-aybuke75 Deletedmom23234 Peki çok ama çok teşekkür ederim size aydınlattiginiz için çok teşekkür ederim ❤️🙏