A23-65- Merhabalar 7haftalıgz aşırı bulantı yaşıyorum yemek yiyemiyorum internette zencefilin mide bulantısına iyi geldiğini okudum kullanan var mı acaba ?
Belacivciv A23-65- Ben zencefil çayı içtim ama ilk haftalarda değildi sonradan görüp denedim, mideyi rahatlatıyor bana iyi geldi AMA düşük tehlikeniz vs varsa kullanmayın, herkesden önce doktorunuza danışın onay alırsanız tüketin :)
mom076 A23-65- ilk etapta ilaç kullanmamıştım tuzlu kraker vs idare ettim hatta zencefil denedim dahada kötü oldum midem delindi sandım kusmaktan iyice kötü olunca doktorum prilam diye bir ilaç verdi çok şükür şak diye kesti mide bulantımı kusmamı
utopikegitimci A23-65- sabahları balla karıştırıp ilk onu yerdim beni keser ve midemdeki ekşiliğinin alırdı ben memnun kaldım.
Suleasyaa Soda icmemi nane limon icmemi(bir bardak sadeve) salatalık vs yememi söylemişti doktorum. Zencefil zerdecal gibi baharatları tuketmememi söylemiştim. İlk 16 hafta mide bulantısı ile yaşadım malesef 5 kg verdim
A23-65- Suleasyaa Hmm Google bebeğe faydalı olduğu yazıyor da tabi doktorlar daha iyi bilir bn kuru ekmeği bile yiyemiyorum sadece su ve çubuk Akkoyu deniyorum ama olmuyo
Akkoyu A23-65- doktor ilaç yazıyor canım bi doktora sor kafana göre ot çöp içme sakın Allah korusun bilmeden zarar verebilirsin