Bebisonunannesi Merhaba ben 9 haftalik gebeyim ve bta hcg >1000.0 cıktı bana az geldi ama normal mi bilemedim. Geçen hafta miniğimizin kalp sesini duyduk🥰konuyla ilgili görüşlerinizi yazar mısınız ❤
gokcekocyigit07 Bebisonunannesi kese göründükten sonra genelde beta takibi yapılmaz ama? Hamd olsun kalp atışını da duymuşsunuz daha ne olsun çok şükür,artık betaya gerek yok 👍 Allah tamamına erdirsin
Dilekcnkn Bebisonunannesi Keseyi görmüşsün bebeğide ve kalp atışını dinlediysen beta değerinin bir önemi yok artık canım ilerleyen haftalarda düşecek zaten stres yapma kendine 😊
Merve43 Bebisonunannesi cihaz kaynaklı o başında büyüktür işareti var yani cihaz en fazla 1000e kadar ölçüm yapıyor sizin çok daha yüksektir
Bebisonunannesi Çok teşekkür ederim,ilk bebeğimiz düşük oldu. Bu hamileligimde hiç bta ya bakmamstk. Geçen gün tahlillerimi yaptırırken onada bakayım dedim aklıma takıldı. Teşekkür ederim aydınlattığınız için 🥰❤❤
Dilekcnkn Bebisonunannesi Rica ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 Geçmişi unutmaya bak zordur elbet ama o korkuyla bebeğinide strese sokarsın demek ki nasibi yokmuş bu dünyada 😔 Benim üçüncü genelinde inan ki beta artışı bu gebeliğimde öğrendim diğerlerini direk görmüştüm kan vermiştim ama bilmiyordum yani 😂😂