Elif0712 dondurmalibebegim bizimde yigenimiz melih asili esim hayatta koymaz yagiz ege dusunuyoruz iki gundur bakalm ne olacak
dondurmalibebegim Elif0712 ay bu eşler neden asil ismini sevmiyorlarsa. Bende sevdiremedim dalga bile geçti yani hiç sevmedi. Eşimde Yağız olsun çok istedi ben Yektaya zor ikna ettim artık😂
Elif0712 Brcozkn zeka adindan degilki yapisindan gelir z kusagi cocuklar masallah hepsi akilli yaramaz
Elif0712 Brcozkn benide etkiler mesela cinar ismini cok severdim ama gecen yil tatilde bir cocuk bu isimden spguttu beni hic dusunmedim bile
Elif0712 dondurmalibebegim bnmki acik kapi bile birakmadi asalet karakterden gelirmis adini asil koyunca asil olmuyormus cocuk oyle dedi bnm zattii muhterem kocacim
dondurmalibebegim Elif0712 haha ya bu kadar aynı olamazlar benimkide benzer tepkileri vermişti ve çok keskin bir şekilde reddetmişti. İnş içinize sinen bir isme karar verebilirsniz. Benim 2. Bir oğlum olursa şimdiden Yağız olucak 😅 ve ben gık diyemiycemmm
ebruus dondurmalibebegim sanki asil olsun diye asili dusunduk😂 aynisi oldu cok istedim begenmedi simdi Ediz olucak ortak kararimizla🥰
Ria Elif0712 Deniz , Derin Mavi , Teoman, Altan, Kenan, Emre 🥰 Ben de 12+1 haftaligim henuz cinsiyeti bilmiyoruz. Ben kesin Deniz koymak isterdim ama gorumcem bizden once davrandi Alp Deniz koydu 😊
Elif0712 Ria yaa en kotusu bnmde basina geldi yillarca soyledim cinar ismini yem yengem hem yigenim koydu bize kismetmis dediler
Elif0712 ebruus erkeklerde gercekten bazi isimlereantipati var genelde bilindik isim tercih ediyorlar