Belizz Merhaba, ikizler için yatak öneriniz nedir? Ahşap yatak, park yatak, ya da sepet ? Kimisi hem odasına hem anne yanına alıyor, totalde 4 yatak ediyor, ne önerirsiniz?
zehranurr Belizz ben odalarına büyüyen beşik aldım iki tane direk odalarında başlatmayı düşünüyorum. Zorlanırsam bir tane park yatak alabilirim. Eğer hem oda yapıp hep anne yanı alacaksanız meltem smart ya da park yatak alabilirsiniz böylece bebeklerin ikisinide aynı beşikte yatırırsınız fazladan bir tane daha almaya gerek kalmaz 🌸
Belizz zehranurr teşekkür ederim öneriniz için. Ben aynı yatakta yatabilme ihtimallerini hiç düşünmemiştim anne yanıda olsa.. mümkün olur mu ki öyle
zehranurr Belizz neden olmasın ki, Meltem smart ve park yataklar yayla gibi içleri. Reflü yatağıda kullanacak olursanız birbirlerinden biraz daha bağımsız olabilirler.
Belizz zehranurr evet o da bir ihtimal.. çok alternatif olunca bide ikiz olunca acaba hangi türlü daha rahat ederler ve ederim diye kafa çok karışıyor..
Momformom Ben ilk etapta ikisini birlikte tek park yatakta yatırmayı düşünüyorum. Bazı ikizler birbirlerini çok arıyorlarmış yatarken.