annesinin_beybisi Ez_gi08 patronunuz çok güzel bir isim koymuş ve unisex bir isim erkek de var yani güneş ismiyle yanına istediğiniz bir isim koyabilirsiniz
Ceri5 Hadi eşiniz bir anlık sevgi gösterisiyle söylemiş, Patronda olur mu öyle şey düşünmen yeter diyememiş mi, Ben insanlara hayret ediyorum. Bana ablam koy dese sizin hakkınız der kenara çekilirim 😓
gunesveguney Ez_gi08 Oğlunun adı güneş olan tanıdıklarım var ilk duyduğumda bende şaşırmıştım ama çok denk gelinmediği için bilinmiyor sanırım, benimde kızım olacak ismini güneş koyacağız 💛 ama erkek olsa bende güneşi tercih etmezdim bundan da önemlisi isim hakkı senin ve eşinin bileceği iş patron ne alaka çok saçma benim çocuğum ben karnımda taşıyorum içime sinmeyen bir şey neden olsun ki 🤦🏻♀️
Emel123 Suleasyaa @Ez_gi08 üniversitede sınıf arkadaşımın adı Güneş ti. İnanılmaz da çalışkan olduğu için herkes tanırdı. Şimdi Güneş çok iyi bir yerde yönetici olarak çalışıyor. Güneş Bey😎 bana çok havalı geliyor açıkçası 😊
Cennet-polat Ez_gi08 güneş ismini begenmediginizi açık açık söyleyin güzel isim fakat ben erkekte yakıştıramiyorum sonuçta çocuğun ömrü boyunca soylenilcegi ad bir söz uğruna olmamalı
Birpapatya4 Güneş unisex bi isim kıza da erkeğe de koyulabilir ve benim gerçekten çok beğendiğim bi isim ama herkes herşeyi beğenmek zorumda değil bu bi zevk meselesi burada takıldığım konu eşinizin aileden bile olmayan birine isim hakkı vermesi çocuğu 9 ay karnında ömür boyu koynunda taşıyıp tüm sıkıntısını çeken annesinin rızası BİLe alınmadan başkasına asla böyle şeyler verilmemeli çok düşüncesizce çok bencilce saygısızca güneş değil dünya olsa BİLe bu olay yüzünden asla koymazdım