Ezgi1607 Kışlar ayağım yandı kıpkırmızı oldu ve şişti doktorum tatilde 30 haftalık hamileyim sizce silverdin sürsem bebeğe zarar verir mi
Tatahrun Ezgi1607 Beyaz mum erit kısık ateşte sonra üstüne zeytinyağı dok ve hızlıca karıştır krem kivamina gelene kadar yanık olan yere sür hemen ne iz kalacak nede canının yanması dua edeceksin bana 🤗
ozlmayktkrmm Nurtrky Allah allah neden ysak acaba biryerim yanmadı şükür ama dikkatimi çekti merak ettim
Aleynanin_annesi34 Tatahrun kesinlikle katılıyorum bire bir çok iyi Bi doğal karışım rahmetli annem de kardeşim baya yanmıştı hastanede Bi yaşlı teyze bu karışımı söylemişti annem uyguladı yalan gibi iz bile kalmadı arkadaşın dediği gibi denemelisnz pişman olmazsınız ☺️
Egekusumm Ezgi1607 çok geçmiş olsun. Ben de 31 haftalığım ve güneş yanığı oldum ama öyle böyle değil. Sanki kaynar suda yanmış gibiyim çok bacaklarım çok fena acıyor. Doktorum hametan sürebilirsin dedi. Tabi size kullanın diyemem fikir olsun diye yazdım.
Nurtrky ozlmayktkrmm nedenini araştırmdm ama 28. Hafta kolum yanmıştı iş yerindeki doktorum sürdürtmedi intertnte baktm cidden yasakmış son zamanalr vücut emilimi çok oluyomuş
zizi1985 Ne ılac me burada onerılen baska bırseyı yapmayın bence.En ıyısı dr.Neyın ne uzerınde nasıl bır etkısı olacagını bılemeyız
Fatmaavcikara @Ezgi1607 benimde geçen hafta başına geldi 33 haftalık hamileyim kantaron yağı ve zeytinyağı sür başka hiç bişey işe yaramaz çeken bilir
Mltmtb Biri mum ve zeytinyagi yazmis cok duydum onu baya ise yariyormus. Aleo vera bir mucize zaten kantaron yagi da oyle. Hem agrilarini aliyor hem iz birakmiyor
Ezgi1607 Aleynanin_annesi34 tamam canım mutlaka yarın ilk işim onu denemek olacak Çok canım yanıyor şişti bi tuhaf oldu yani 😭