kelestugce Kızlar yeşil bir akıntı geldi vajinamdan araştırdım ama sonuca baglayamadim nedir sizce başına gelen var mı ??
[silindi] kelestugce geçmiş olsun öncelikle.🙏 Bende aynı sorunu yaşadım daha önce Donaxyl diye bı fitil verdi doktorum bana 2 kullanımda geçti birdaha da hiç olmadı. Enfeksiyon bu arada yeşil akıntı da. Doktorunuza danışın ilerlemesin
Suleasyaa kelestugce Altan muayene mi oldunuz? İdrar testi ise o sadecw idrardaki enfeksiyonu gösterir. Vajinal enfeksiyon varsa canim genelde alttan muayene ile görünüyor mantar vs
Aysegul-0 kelestugce Bende de oluyor şuan da yeşil akıntı doktor idrar kültürü istedi bayramdan sonra normal idrar tesinde de enfeksiyon çıktı
kelestugce Suleasyaa yok hayır idrar testi yaptırmıştım bu arada mantar kaşıntı yapmaz mı hiç öyle rahatsızlığım da yok 🤷
Suleasyaa kelestugce herkeste aynı olmuyor canım yeşil akinti erken doğum riski oluşturabiliyor yoğun enfeksiyon belirtisi derler hep.Mutlaka doktora gidin
ecemp161013 kelestugce 34+2de 28 de sancilarim geldi 3 gun hastanede yattım antibiyotik vs durdurdular ama 34de 4 gun önce suyum geldi dikkat et 🙏
kelestugce Suleasyaa tamam çok teşekkür ederim peki erken doğum olarak normal mi yoksa sezeryan mi oluyor