Kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım hep merak ettiğim şeyleri bu forumda okuyup öğrenirdim özellikle doğumla ilgili bende zorunlu sezaryen oldum. Deneyimlerimi sizle paylaşmak istedim doğum anında belden yapılan iğne cidden ağrı yapıyor ama dayanırsanız en fazla 10 saniye sürüyor sondayı iğneden sonra taktılar ben hiç bişey hissetmedim cıkarırkende ağrı hissetmedim burda onunda çok abartıldığını okumuştum ameliyat da zaten hiç bişey hissetmiyorsunuz ben çekiştirme bile hissetmedim yani kısacası ameliyatım güzeldi sonrasında odaya getirildim oğluma kavuştum ama sütüm gelmedi orda Baya uğraştık ama olmadı hemşireler mama verdi beni 20 saate taburcu ettiler onu da anlamadım bide özel hastane olacak burda 2 gün kalanları duymuştum gazımı kolay attım extra bişey yapmadan basım hiç ağrımadı ama eve geldiğimde ameliyat yerimde ağırlar başladı ilaçları içtiğimde ancak evin icin de dolanabilliyorum bebeğim göğsümü almadığı icin pompa ile sıktım oda acayip bi dolgunluk ve ağrı yaptı ona da sıcak su torbası koydum ancak toparlandı ama bebeğim de hala meme reddi var su an 6. Günüm hala yataktan kalkarken zorlanıyorum tuvalette çıkmamda bi sıkıntım yok ama ağrılar devam ediyor inşallah düzelirim benim doğum hikayem böyleydi pozitif yada negatif mi siz karar verin 🤔