Bsrgrss 55 kilo 11+3 günlük hamileyim 3 temmuzda kontrolde 58 kiloydum kusmalarım var belki verdim belkide aldım ama alırım 🤪😂😂😂
EgeninAnnesiii Nsns ilk bebekte 47yle kaldım 60la doğuma girdik İkinci bebekte 54le kaldım 52ye düştüm daha doğuma 1 ay var 60 kiloyum
Lorde Hiç kimse inanmaz belki, 41 kg ile hamile kaldım. 25+3 üm ve 48 kg oldum. Daha çok alacağımı sanıyordum 😞 mümkünse 60 a yaklaşmak istiyorum.
Dilekerkan0705 Bahar46 zaten kilolu hamile kalınca çok kilo alma şansımız olmuyor canım ilk zamanlar dikkat ettim sonra da çok şükür yediğim bebeğe gitti çok uzun vadede kilo aldim
nesemin Nsns valla inşallah yoksa sıkıntı büyük 🤣 ayaklar bile 38den 41 e çıktı erkek terlikleri candır
Nsns nesemin o kadar normal canım 40gün kalmış şurda bırakta olsun üzme kendını ödem hemen gidip şişlik iniyor diyorlar eşinin terliklerini giy 🤗
Evremanne Dilekerkan0705 bende 88 le hamile kaldım 8 . Haftadayım 87 olmuşum 😄 o kiloları alıp alıp ması vericez yaa
Dilekerkan0705 Evremanne ben ilk 12 haftada 5 kilo verdim bulantı kusma olmadı ama aşırı iştahsızlık oldu sonra da çok almadım 92 yim şuan 7 hafta kaldı 100 u bulmadan bi doguraydim 😂
Elvincagan 58 ile hamile kaldım suan 75 kiloyum 31 haftalık 17 kilo aldim bana normal geliyo diğer hamileliklerimde daha cok almıştım
istanbulluanne Caglaaa Benim doktorumda ayda 1.5 kilo diyor. Gecen ay ben 2 almışım dikkat et dedi. Gönlümüzce kiloda alamiyoruz 😀
Happinessoon Nsns ☺️ sırrım afedersiniz istifra ve iştahsızlık keşke yiyebilsemde kilo alsam ama nerde :)