Mavi1 [bilinmeyen] bir kase çorba ve salata bebekte zayıflık oldu mu ben az yiyorum ama bebeğim zayıflarsa ya da gerilerse çok üzülürüm ya
Ardanyal 79 ile hamile kaldım 67 kiloya düştüm 36. Haftamdayım şu anda 79 kiloyum😂 benimki biraz anormal😆😆
Unzile35 [bilinmeyen] dediğin gibi akşama dikkat ettin mi çok önemli bundan sonra bende daha dikkatli olacağım
Betul3425 Tomrisinizi irem yengel ♥️ Tülay ayşagül ve deniz hanımada gittim ama irem hanıma bayıldım açıkçası 😬
Happinessoon Nsns ☺️ sırrım afedersiniz istifra ve iştahsızlık keşke yiyebilsemde kilo alsam ama nerde :)
Nsns Ozlemm Ozlemm alla alaaa nasıl geçti 1ay öncesi peki demekki alınca birden alınıyor Ozlemm öaşall
Ozlemm Nsns valla bende anlamadim. İstahim deli gibi acildi.. bide ister istemez hava sicak cok su iciyorum midem hep su dolu belki ondan da olabilir ama 🤔 dikkat etmem lazim da napim 😩
Rasev Nsns hic yemek yememezlik yuzunden🙊karnim daha yeni çikmaya basladi 😅hiç iştaham olmadi ilaçlarla falan daha şimdi şimdi kendime geliyorum
EbruBeyazt 51 ile hamile kaldım 2. Hamileliğim ilkindede 50 kiloyla hamile kalmıştım bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım 😂😂 iki küçük bebeğim olucak yine zayıf olurum heralde 😍😍