Nsns Kızlar 52kiloyla hamile kaldığimı öğrendim 5haftalık hamileyim normalde 50kıloydum 🤭 ödemdir ödem 🤔😐
Yasmiiin Ne güzel düşmüşsünüz ben 50liyle kaldım şuan 75 kiloyum 😑 eski fiziğimi özledim ama 37 haftalık hamileyim 😅
Evremanne Dilekerkan0705 bende 88 le hamile kaldım 8 . Haftadayım 87 olmuşum 😄 o kiloları alıp alıp ması vericez yaa
Caglaaa 51 ile hamile kaldım 11+0 şuan 51.500 grmım doktor 10 kilodan fazla almanı istemiyorum yemeyeceksin diyor ama canım hep makarna istiyor :)
58Vildan Caglaaa ayy şu doktorlar 😒😒 alsan nolcak ilk hamileliğim 7 haftam var doğurmaya ama 21 kilo aldım hiçte bişey olmadı sen dinleme pek onu insan ister istemez alıyor
istanbulluanne Caglaaa Benim doktorumda ayda 1.5 kilo diyor. Gecen ay ben 2 almışım dikkat et dedi. Gönlümüzce kiloda alamiyoruz 😀
TBBeYzaBT sudamlasi nasıl başardın canım kilo almamayı? 19 haftalık diyorsun normal mi ki kilo almaman? Tebrik ederim vala :))
Caglaaa 58Vildan annemde öyle diyor bende 25 kilo almış ye ye diyor ama şimdiki doktorlar farklı kuzenımın eşi de hamile şişko diyormuş ona da doktoru 😊😊
Caglaaa Nsns bandırma özel muayenesi var doktorun İlhan Sen diye ama çok ilgili bir doktor çok memnunum 😊
Muhtekin Nsns 65 kiloydum canım şuan ilk başlarda verdim 5 aylık hamileyim 69 kilo olmuşum eşim kızıyo hic kilo almadin diye
Nsns Muhtekin bebekte sorun yoksa ne güzel ciddi başarı bi yöntem soyleyın allah aşkına bu gidişler topan patlıcan olurum ben 🤣🤣🤭
nesrinss Nsns Canm ilk haftalarda bişey yiyemediğim ve sürekli çıkarttığım için zayıfladım, şimdide hala çıkartıyorum ama yemek yiyebiliyorum alıştım artık 🙈 İlk 3 ay bebek senin kanından besleniyor bi sıkıntı olmaz dedi doktorum.