Minik_kalplim_ Kızlar resim atar mısınız ya valiz tipimi olsun 🤔yoksa tutmalı mı olsun 🤔 bna fikir amaçlı rsim atar mısınız 🤔😁
milena11 Minik_kalplim_ normal orta boy çekçekli valiz yaptım foto yok ama. Bir tarafa bebeğin eşyaları bir tarafa kendi eşyaların. Bebeğin her şeyini de paket yaptım kitli poşete. Çok düzenli oldu
Beyzan Minik_kalplim_ Çantanın şeklinin hiç bir önemi yok önemli olan içiniz düzenli olması.aradiginizi kolay bulmanız. Tabiki valiz tipi daha iyi oluyor her şey yaygın ve düzenli olduğu için. Ama güzelce hazırlanmış bir tutmalı çanta da iş görüyor
Eda115354 Minik_kalplim_ ben valize ihtiyaç duymadım bebek çantasına bebeğinkiler benim eşyalarımı da elde tutmalı el çantasına koydum minik valiz gibi zaten bi gecelik çok eşya gerekmedi
Lulemom Minik_kalplim_ kabin boy tekerlekli valizin bi tarafına kendi eşyalarımı bi tarafına bebeğinkileri koydum. Koroplastın kitli poşetlerine koydum. Üzerine de yazacak yeri var. İçinde neler olduğunu yazdım. Yanımda kalana baya kolaylık olucak. Hemde çok düzenli oldu.
Woman3535 milena11 peki doktor doğuma yakın söylüyo mu hastanede 1 gün kalırsın ya da akşama çıkarsın diye ? Yani ona göre mi çanta hazırlıyoruz büyüklük açısından ? Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum 🥰
Suleasyaa Tekerlekli bir valiz ve anne bebek çantami alacağım yanıma. Bez ıslak mendil gibi ürünleri küçük çantaya kıyafetleri de valize poşetleyip koydum. Eşime kolaylık olsun diye üstüne de ne nedir yazdim
milena11 Woman3535 şimdi her doktorun prosedürü farklı sezeryan olacaksanız mesela en az 24 saat tutuyor doktor kanamanın yoksa gaz çıkışını varsa taburculuk veriyor. Ama bazı doktorlar 2 gün tutuyor. Taburculuk şartlarını sağlandıktan sonra gönderiyor. Önerim hazırlığınıI bol yapın hastaneye gidince o eksik bu eksik diye uğraşacağınıza. Götürdüklerini eve geri getirirsiniz.
Umut-Mucize Minik_kalplim_ ben bir sırt çantası(bebek için) bir tane kabin boy valiz hazırladım(kendim için) pijama, ped, iç giyim, sabahlık, terlik, atıştırmalık, kahve, hastane süsleri gibi malzemeler var.