Gizemci Babybe pek fark edilmiyor 30 da baş aşağı demişti doktor şuan 40+1 doğum pozisyonunda ama hala kanala girmedi 🙄
Morzambak Rabianurum52 hangi cahiller diyorsa onlara uyma… eğer şeker yüklemesi yaptırmazsan bebeğinin şeker hastası olma riskini göze alırsın tam tersi. Doğru araştırsan böyle olduğunu anlarsın.
Rabianurum52 Morzambak doktorumm her hamile hastalarima tavsiye ediorum okdr hastam gelio hic birinde ole seker hastasi oldu demedi kim.diosa kulak asmayin dio bebeginiz sagliqi icin dio bakalim.6 agustosda gjdicem sbh 9.30da ac karnina hic bsy yemeden..24+0im..
alazzeyneperva Rabianurum52 benim annem de kardeşime hamileyken yaptı annemde şeker çıktı doktor doktorulnde atlatti dogduktan sonra kardesime hayla hisey olmadi sekeri yok 13 yaşında şuan
Rabianurum52 alazzeyneperva bnm annem seker hastasi insulin kullanioo ya bnde yok cok sukur. Tansionum nabzim falan ii ilerde olur diorlar cocugun seker hastasi die hyrlisi herseyin.. teysemde hamileyken seker yuklemesi yapdilar hix bsy olmamiss..nebilim.herkess bsy dior inan 😔😔
Ebrud Babymoomy bende 35+6 dayım hala ters sizi duyunca umutlandım. Kendi kendine mi döndü yoksa siz bişey yaptınız mı?
Babymoomy Ebrud yok kendi kendine döndü canım ben çok yatıyordum çok ağır geçti gebeliğim kontörle gittin doktorum bebek dönmüş dedi hiç de fark etmedim