Hnf5543 Haftada soguk algınlığına yakalanmak. Burun tıkanıklığı halsizlik ve hiç bi doktorun bakmaması. Napcamı bilmiyorum ve korkuyorum bana akıl verin Nasıl geçer bu hastalık
MiniMiniKus Hnf5543 Taze ıhlamur içebilirsiniz gecene kadar bi kaç gün kırgınlıga iyi geliyor Tuzlu ve karbonatlı ılık suyu da iki üç defa üst üste burnunuza çekin İnşallah çabuk geçer Allah şifa versin
AlyaEkmen_ Hnf5543 14 haftalığım bende yakalandim boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı doktora gitmedim gitsem bile çok bişey yapmicaklarini meyve ve bitkisel yollarla atlatmami isteyeceklerdi ben ıhlamur ile baya iyi oldum günde 1 bardak içtim birde tavuk suyu çorbası çok iyi geldi boğazım için tuzlu su ile gargara yaptım hep şuan hala hafif kırgınlığım var ama başlara göre çok daha iyiyim hem malesef soğuk algınlığı grip doktora gidip ilaç baslasinizda 1 hafta sürüyor kendiniz evde atlatsaniz da yine 1 hafta sürüyor bu süreç
Hnf5543 Turuncufil acile gittik biz bakamıyoruz hamilelere dedi kadın doğuma gittim ben çocuğun durumuna bakıyorum dedi ağlaya ağlaya çıktım hastanelerden ve kimsem yok yanımda suan çok kötüyüm napcamı bilmiyorum daha da kötü oldum
Nur_Veli Hnf5543 bana serum takip gondermisti acilde,baska bsy yapamayiz dedi, kadin dogum doktorumda nane limon ya da ihlamur gunde 2 fincan ic dedi, 6 saatte bir hap parol at,durumunda azalma olmazsa gel vakarim demisti…