Sdtcnts Kızlar merhaba. Ya çok affedersiniz idrara çıkma sıklığım arttı bu aralar ve az oluyor yapınca da. Gebeliğin 18.haftası daha çok erken değil mi ya?
korkmazkubra Sdtcnts canim bi idrar ver bence benimde oyle olmuştu enfeksiyon çıkmıştı birde bol su ic demisti doktorum simdi 39+1 doğumu bekliyorum
zehranurr Sdtcnts 4. Haftada öğrendim gebe olduğumu 31 haftalığım o zamandan bu zamana hep sık çıktım idrara
havvakaratas_09 Sdtcnts bende çok çıkıyordum şuan 32+5 haftalığım donuma isicem sanki anam damla damla meğer bebek idrar torbasına baskı yapıyormuş 😂
Yusuf_kaan korkmazkubra cinsiyeti ne bebeğinizin benimde 39.0 hiç belirti yok erkek bebek bide erkek geç gelir diyolar ondanmı acaba bilmem ama nezaman gelecek bilmem😂😂😂😂
korkmazkubra Sdtcnts bilmiyorum ki canim seninde oyle midir bi git enfeksiyon varsa bile bol su ic insallah düzelirsin.
Sdtcnts zehranurr ya benim önce o kadar yoktu da bu 2 gündür var baya. Sanki son aylar da artıyor diye duydum
Sdtcnts havvakaratas_09😂 ya sizin normalmiş o haftalarda. Ama benim daha minnacık şaşırdım yani erken sanki
Aysel0707 Sdtcnts 25 haftalıgım ben hala cekıyorum 😅😅 daha sen dur doguma kadar surecek ıdrar sorunu yanı sıkıntı yok
Zeyyyn Sdtcnts sağlık ocaklarıda tatilde acile gidin şöyle böyle derseniz yapmazlarda hamileyim ağrım filan var deyin idrar yaparken VS azcık abarttın tahlil yaparlar yoksa ilgilenmiyorlar