Zeynp Devlet hastanesi yapıp ense kalınlığına bakıyor mu ultrasonda kimi yerlerde devlette yapmıyor özelde yapılması gerek yazmışlar yardımcı olur musunuz
Mavi1 Zeynp yok ya özelde şahsen yaptırmak istemiyorsan, devlette yapıyor üstelik ücret talep edilmiyor
Mervemir Zeynp ben özel hastaneye gidiyorum canım orda 750 tl istediler aynı testleri devlet hastanesı ücretsiz yaptı sonuçları ordan alıp özele götürdüm doktorum inceledi
Glitter Zeynp devlette de yaptirabilirsin. Kan verme disinda ultrasonla ense kalinligina ve birun kemigi olusup oluşmadığına bakiliyor
Zeynp sudamlasi çok teşekkür ederim randevu alayım ben o zaman. Özelde muayene oluyorum ama testleri devlette yaptırmak daha güvenilir geliyor bana nedense
Melusin Benim devletteki doktorum yapmiyoruz isterseniz ozelde yaptirabilirsinz dedi .ozelde yaptirmistim
Zeynp Mavi1 gittiğim hastane biraz para işini abartıyor ayrıca ultrason içinde ayrı ücret alıyorlarmış sanırım 4 boyutlu bakıyorlarmış Doğruluğu tartışılır tabi
Mavi1 Zeynp bilemiyorum canım o kadar para döküp testleri yaptırmak üstelik doğruluğu kesin olmayan testler bence devlette yaptır yine devam edecekseniz edersiniz özelde.
Tugbamete Mervemir çok istemişler sizden ya bende özelde yaptırdım 80 muayene + 45 tarama ücreti aldılar..
ilknremrh Ikili icin 750 cok degil mi bende ozelde yaptirdim 60 tl muayene parasi 20 tl de kan verdim okadar
Zeynp ilknremrh ben 90 lira muayene parası 120 lira kan için ultrason içinde ayrıca vermem gerekecek bu sebebten devlette yaptıracağım
Mervemir ilknremrh kan uyuşmazlığı da var ekstra bi kac tane daha eklemiş ondan sanırım Medical Park Hastanesi Doğum içinde 2500 istiyorlar
ilknremrh Zeynp ultrason icin neden para veriliyor ki baska ozel hastane yok mu ben ilk defa duyuyorum sadece renkli ultrasonda okadar para aliniyor ikili taramada renkli ultrasonla bakilmasina da gerek olmuyor
ilknremrh Zeynp bende ozelde yaptirdim canim ama renkli.ultrasonla bakmadi normal ultrasona girdim heryerde farkli demek ki