Engzlevlt Seda29 https://resimyukle.io/r/BcBduvSLE8 bunlar başlıca olan şeyler bunlardan ayrı da aldım yani
Seda29 Engzlevlt mommy2 Engzlevlt DamlaNur29 Kıyafet altından kısa kollu mu zıbın uzun kollu mu zıbın sizce . Kızım da kış geçirdik çok rahattı sardim smdi Eylül ne sıcak ne soğuk çözemedim
Nelmali Seda29 ben hastane çıkışı dışında uzun kollu zıbın ve patiksiz alt aldım soğuk olursa üstüne örgü yelek ne soğuk ne sıcak olursa penye yelek giydiririm diye düşündüm 3 tane de tulum yeter çocuğu kat kat lahana gibi giydirmeyecegim 😅 yaşadığım yerde çocukları kışın corapsiz salıyorlar sokağa hepsi turp gibi hasta olmuyor onları ornek alacagim biraz 🙈
Elifim17 Seda29 iki uzun kollu üst üste giydirmeyin Eylül sıcağında. İpli ya da yarım kollu zıbın üstüne uzun kol yeter. Bebekler cok sıcaga gelmez. Eylül de havalar sıcak oluyor hala çünkü.
mommy2 Sulemrahkuzey Seda29 kıyafet altından 0 kol zibin aldım ben 10 adet şimdilik. Aldığım uzun kollu zıbın takımlarının üstüne de fermuarlı sweatshirt ve hırka aldım
aslanreis Seda29 yeni doğan bebekler kendilerini çok ısıtamıyor ben temmuzda kızıma dogum yaptım ince delikli atletler giydirip üzerine uzun kollu uzun pijama giydirdim penye battaniyeye sardım elleri ayakları üşüyo çünkü
Nelmali Seda29 aynen öyle bir de ne kadar sakınıp saklarsak o kadar hassaslasiyor bünyeleri hastalanmaya daha açık hale geliyorlar
Sevgikaya1525 Seda29 patikli aldım alt olark bide norml gecelik takımları aldım çorap aldım uzun kol zıbınlar aldım uzun kol penye ince tür kazaklar aldım☺️kuzum
Gonul_enes Seda29 uzun kollu giydirmeslisin hangi ayda dogarsa dogsun, cumki anne karni sicacik ve dogunca usuyolar arkadasim, ortama alisinca bakarsin duruma gore ama dogumda uzun kollu
Seda29 Gonul_enes Bende öle yapacam bı kaç uzun kollu aldım ama içinden sıfır kollu yada kısa kollu giydiririm
Seda29 Sevgikaya1525 mommy2 Tabiki üstten uzun kollu giydiririz ama yinede bı kaç kısa kollu zıbın şart sıcak olursa