nevamm1 Mrvklnc vallahi düşündükçe bende napicam bilmiyorum o kadar kötü reklamlar geliyorki geçen gün yeğenim telefonla oynarken birden çığlık atıp telefonu fırlattı ağlama krizine girdi ne gördü etti bilmiyoruz sadece korkunç diyor daha 3 yaşında 😑
Durunbigeldim Mrvklnc aynen ya geçen acayip canım istedi bulunduğumuz yere sipariş yok getirmiyorlar yemek için şehir merkezine gitmek zorundayız 1 saatlik yol
nevamm1 Purpura26 dediğiniz çerezler ile alakalı Google arama geçmişinize göre cikariyor reklam ama uygulamadaki reklemlarin hiç alakası yok mesela chat uygulama reklamları hiç bir zaman bakmadım ama çıkıyor veya bir sürü saçma sapan oyun reklami 🤷
Mrvklnc @Durunbigeldim bizim şehirde yemeksepeti hiç yok ki ben de ilçedeyim merkeze gitmemiz gerekiyor o da olmayacağı için bakıyoruz sadece ☺️
Bittercikolata Purpura26 Allah Allah ne alaka ki bende de hep şu arkadaşlık sitesi olan azar çıkıyor sinir oluyorum o uygulamayla hiç bir alakam yok bakmadım da😄
Gururunannesi [silindi] bu ne yaaa🙄. Bir milletin yıkılışı 🤦. Ztn postlar yüzünden artık beynimize kan gitmez oldu. Birde böyle psikolojik şiddet. Rüyaya girer bu bnden demesi. Allah’tan bn denk gelmedim