Nanem Kızlar ben cok aglıyorum herseye ya 15+4 ama yanı sonra sacmalık dıyorum kendıme geldıgımde sonra tekrar aglıyorum televızyondakı ufacık şeyler esıme üzülüyorum cok aglıyorum oda anlayısla karşılıyor ama geçer mi bu dönem
Mom567 Nanem ayy sorma 37 haftalığım bak doğurdum doğrucm hala geçmedi geçen annem hastaym diye çorba yapmış sunum olsun diyede kalpli bi tabak var ona koymuş😅neden yuvarlak kase değilde bu diye yarım saat ağladım😒
Mrvtkn Hamilelikte oluyor malesef ben geldim 35. Haftaya hala duygusalım ama ilk aylar tabi daha fazla hissedebilirsin ama geçicek hormonlar yüzünden böyle olduğunu düşün rahatla 🌸
Fat-45fat Mrvtkn sizde herseyi kafaya takıp kendinizi üzüyormusunuz ben hamile olduğumden beri Kafa olarak yıprandım Herseyi alınıyorum ,takıyorum,Kendimi üzüyorum ,insanların lafları beni hemen sinir edebiliyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️Artık böyle olucam diye korkuyorum
Mrvtkn Fat-45fat evet çok kafama takıyorum çok normal bir laftan bile kendime alınabilcek bi şey buluyorum 😂 ama geçiceğine eminim çünkü regl dönemlerinde de böyle hissederdim tamamen hormonal yani 🌸