tgba22 Doğum yaklaşıyorken son gün bırakıcaz galiba ama mesela aniden suyu gelenler naptı veya doktorunuz ne diyor merak ettigim bi konu
Kbraemir tgba22 ben kullanıyorum şu anda ilk hamileliğimde de kullandım benimki planlı sezeryandı bı gün önce vurmadım
bebisini-bekliyor tgba22 cuma günü sezeryan olcam çarşamba Sonuncuyu vur dedi duyduğum kadarıyla da sezeryan sonrası da birkaç gün vuruluyor onu dogum olunca söyler
Kbraemir bebisini-bekliyor evet ben ilk hamileliğimde doğumdan 1 gün sonra tekrar vurulmaya başladım bı 1 ay kadar hemen bıraktırmıyo doktor
tgba22 bebisini-bekliyor benim de öyle olur büyük ihtimalle sezeryandan önceki gün vurulmıcam ama mesela kendiliginden su falan gelirse nolcak diye düşünüyorum bazen
tgba22 Hfz_bll siz neden kullanıyorsunuz d dimer yüksek benim o yüzden bırakamıyorum pıhtı atmasın diye
Kbraemir bebisini-bekliyor yok çok şükür olmadı 1 hafta sürdü kanamam ilk 3 gün hasta bezi kullandım sonra normal ped kullandım
Hfz_bll tgba22 genimin birinde heterizigot var önemsiz ama tedbir amaçlı kullandırttı pıhtılaşma var yani
EVOEVO Merhaba benim doktorum doğumdan 12 saat önce kesiyor, doğumdan sonrada 3 hafta kullanmamı istedi , sezeryan sırasında da emboli çorabı giyeceğim
bebisini-bekliyor tgba22 aynen çorap ta giydiriyorlarmış pıhtı atmasın dıye o kaç gün acaba bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum 😒