Slnbhs Kızlar dün kontrole gittim düşğk tehlikesinden beri yatıyorum 10. Haftadayım dün çocuklardan biri 10+4 diğeri 10+1 çıktı bu sorun olur mu doktor olmaz dedi ama
Ikinciyibekliyorum Slnbhs olmaz bence de 3 gun var aralarinda oda muhakkak olur. Benim kardeşlerimde ikiz. Annem diyor karnimdayken biri düz yatıyormuş biri ters . Biri daha fazla yiyormuş mesela diğeri ters olduğu için kalanları yiyormuş 🤗
1234 Slnbhs zaten aynı kıloda dogmuyorlar ki cnm oyuzden birinin kılolu oldugu ıcın haftası büyük cıkar zaten 3 gun cıkması cok normal cnm Düşük riskin ıcın birsey dedimi cnm içerde kanama alanı var demiştin. Birde arabayla annene gidecektin sordunmu cnm
sudamlasi Slnbhs olmuyo canım sorun ilk haftalar oldugu için günü haftası önde yada geride gidebiliyo benim ki 14 haftaya kadar 1 hafta geriden gitti şimdi 3 gün önde gidiyo.
Slnbhs Ikinciyibekliyorum benim de öyle biri kafa üstü duruyor biri düz ama kafa üstü duran daha büyük😂
Slnbhs 1234 canım izin vermedi kanama alanın var cocuklar büyüdükçe kanama alanı da inşallah gider dedi ilaçlarına devam et dedi bakalım cinsiyet falan belli olsun duruma bakarız gidersin dedi cankm
Slnbhs sudamlasi içim rahatladı valla doktor da sorun olmaz dedi ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah
Bizartik5kisiyiz Benimde ikizlerim var. Biri diğerinden bir kac gun öndeydi. Ilk dollenen buyuk olan oluyor.dogduklarinda aralarinda 100 gr fark vardi. simdi 12 yasindalar
Saganak Slnbhs o kadar erken ki daha biri ileri biri geri demek için.Benim bebeğim 30. Haftaya kadar hep 4-5 gün geri çıkıyordu şimdi her gittiğimde 5gün ileri çıkıyor ve bildiğim 2 haftaya kadar sorun teşkil etmiyor
biiiidamla Slnbhs İkizlerde hep kilo farkı olur canm kardeşlerim 30 yaşına basacaklar doğduklarından beri farklı kilodalar ....birde senin yazdığın fark birkaç günlük bir fark korkacağını kadar büyük bir fark yok bence ...sağlıkla gelsinler
Mavi1 Slnbhs benim kuzeninde ikizlerden biri kiloluydu diyordu normalmiş birinden diğerine pek fırsat kalmıyormuş 😁
cherry6128 Canım sıkıntı yapma kendine benimde ikizlerim biri 10 haftalık biri 9+5 gozukıyor bende sordum doktora sorun olucak bisey yok dedı