Goncagp Esracglr takibe alabilirsiniz , benim sayfamda tartışmalarım kısmında da her zaman görünür zaten :)
MTKutay Goncagp korse henüz almadım ama ya owli ya da yamuna alicam süt saklama poseti minion kullanıyorum memnunum süt sagma makinesi olarakta basit pompa (tirle ) kullanıyorum wee nin memnunum bunlardan 😊
MTKutay Goncagp gogus pedi wee kullandım ama aşırı süt olunca sizdirabiliyor güzel ama başka marka arastir bulamazsan wee al. Bebek bezi prima kullanıyorum ara sıra yanlardan sizdiriyor bitince sleppy deniycem sende bir paket küçük prima al memnun kalirsan devamini getir bebekten bebege de fark edebiliyor. Bebegin sadece anne sutuyle beslenirse pisik olmaz ama bubşın iyi diye biliyorum 😊 uni nin yeni doğan islak mendili ve alt açma örtüleri güzel. Ben baby & me nin pamuklarini ıslatıp kullanıyorum ama. Önce islak mendille kirini alıp ardından kendi islattigim temizleme pamuguyla siliyorum.
Goncagp MTKutay wee hakkında verdiğiniz bilgi işime yaradı lansinoh ve wee en çok tavsiye edilenler arasındaydı teşekkür ederim 💛
fk54 Goncagp Süt sagma e bebek 99 elektirikli cok iyi kullanıyorım baby plus Logusa terliklerimi istanbuldan taçla beraber aldım mısır carsıdından 40 tl piyasada 110 Geceliklerim jarpiarre ama kurutmaya atma
fk54 Goncagp Biberonlar avent aldım hepsini emzige kadar tırnak makası bebedor gögüs pedi bebedor alt acma ıslak mendil unibaby alt acma bezi unibaby aldım sampuan dalin sungeri chicco bebek arabam chicco burun temizleme pompam chicco tarak ve fırca chıcco bez pampers prima care dua hepsinden cok memlunum sabahlıgım farklı aldım markasını hatırlamıyorum
fk54 Ngr55 Sagma avent aldım olmadı baby plus e bebek te 99 tl elektirikli cok memlun kaldım cünkü doğum yaptım 9 gun oldu beneğim emmiyor sagıyorum ne bulduysam aldım ev eczane gibi manuel elektirkli hepsini
Yamanpars1103 Goncagp bence küvet filesi alma yataklar var çok daha kullanışlı bi bak derim ebebeklerde var☺️
YamacDemirinAnnesi Kızlar dalin fabrikasında çalışan biri kesinlikle dalin kullanma kısır yapıcı madde var içinde demiş tanıdığıma ben kullanmıyorum bebeğime iyi gelmemişti zaten sizde kullanmayın almayın
Esma29 Srnblblonal lohusa sepeti sitesinegirdim ürünleri pamuklu naylon ddğil oranları yazıyor zaten her birkıyafetin videolu hali var gayet hoş