Aysezey Hamilelikte korona geçiren varmı. Bugün eşimin testi pozitif çıktı. Soğuk algınlığı sanıyoduk değilmş. 4 aylık hamileyim bende .eğer bulaştıysa çokmı ağır geçecek korkuyorum tecrübe edinen biri varsa bilgi verebilirmi. İlaç verebiliyormı acaba
Damla-Ata Aysezey ben 10 haftalıkken eşim geçirdi, çok şükür bana bulaşmadan atlattık , hamilelere ilaç verilmiyor zaten evde çift maskeyle gezin siz , vitaminli şeyler tüketinn geçmiş olsun 🙏🏻
zeynepkaragoz Aysezey kuzenim de 4 aylık hamileyken korona oldu biraz tedirginliği vardı ama pek sıkıntı olmadan atlattı
Melo150323 Aysezey öncelikle sakin ol maskeyle dollasin eşin sende maskeyle dolas ayri odalarda yatin bende 4 aylikken atlattik ilk esim oldu sonra bana bulasti ayni agir grip gibi gecirdim sürekli sicak tavuk et haslamasi ve sicak şeyler içtim hamilelike zarari olmayan çok sivi tüket arkadaşımda hamileyken atlati
Selinn773 Aysezey Ben de 4 aylıkken geçirdim bebeğe endişelenmem dışında bir sıkıntım olmadı diyebilirim 😬 sadece tat ve koku gitmişti ve aylar geçmesine rağmen halen yerine gelmedi. İlaç verilmiyor canım ama doktorum c vitamini ve kan sulandırıcı iğne vermişti bebeğin etkilenmemesi için önemli demişti. Doktorunla görüşmeyi ihmal etme 🙏🏻
Elif1608 Ben 4 aylık hamileyken covid geçirdim 😥 çok fazla sırt ağrısı göğüs ağrısı ve nefes alırken saplantılar oldu yani en azından bunlar oldu bende herkeste farklı durumlar olabilir. İlaç vermiyolar bol bol sıvı tüketin meyve sebze sakın eksik etmeyin. Ballı ıhlamur için Allah’ın izniyle hemen atlatırsınız 😇
Aysezey Damla-Ata evet çift maskeyle geziyorm umarım bulaşmamştır.. geçmiş olsun bidaha yaşatmasın Allah 🤲🏻
Ozee Bünyeden bünyeye değişiyor. Eğer tansiyona alakalı bir sıkıntınız yoksa limonlu su için vücuda gerçekten çok iyi geliyor eşiniz de içebilir.
nazliarar 36 haftalık hamileyim ve şuan koronayim öksuruk dışında bı sıkıntı yaşamadım ilk 2 gün ağrı oldu ama oda dayanilmayacak gibi değildi çok şükür bugün 8. Gün fakat havaların sıcak olması bide ilaç kullanamiyor olmak çok kötü çünkü hamilelikten dolayı zaten sıcak havada sıcak hastalık zaten terletiyor hepsi bı arada biraz kötü yapıyor benim herhangi bi sağlık sorunum yoktu tabi ama koku ve tat kaybı yaşadım onun dışında inşallah sizde bulaşmadan atlatirsiniz ben dikkat etmedim ama eşim olduktan 5 gün sonra bende belirti verdi ona göre çok dikkatli olun bulasmadi yada bulastiysa bulaşmıştır deyip sakın yaklaşmayın geçmiş olsun 😊
Aysezey nazliarar sizede çok geçmiş olsn. En başından dikkat ettim. Umarım bişey çıkmaz. Sağlıkla kalın 🙏🏻🙂
Aysezey Selinn773 bugün test yapılacak banada. Umarım bişey çıkmaz. Ama çıkarsa dediğinz gibi o ilaçlarndan alıcam. Teşekkür ederim geçmiş olsun sizede 😊🙏🏻
Meleekdincc Aysezey Canım hiç endilesenme ramazan ayında korona gecirdim şuan 38 haftalığım ilaç felan hiç bişey vermediler hamile olduğum için ayakta grip gibi atlattım çok şükür tek tavsiyem bol bol sıvı tüket
Ozlemkdmrcl Aysezey ben de 13 haftalıkken geçirdim çok ağır olmadı sadece sona doğru burnum gün içerisinde tıkandı o beni çok zorladı ama ben hem yapı olarak nazlı değilim hem de bakmam gereken küçük bir de çocuğum vardı kendimi dinleyemedim. Bol bol su için duş alın pozitif düşünün. Tat kaybı koku kaybı oldu ama çok şükür ben çok yoğun bir şekilde atlatmadım. Bir de doktorunuza mutlaka danışın ben aradım ne yapmam gerekli diye cok hareketsiz kalma dedi coraspin kullanmamı önerdi 29 haftay giricem hala kullanıyorum.
Dilaraksknclk Aysezey doğuma 1 gün kala sezeryan için test istemişlerdi orda şansa pozitif olduğumu öğrendim. Hiç bir belirtim yoktu eşim ve çevremdekiler negatif sadece ben pozitiftim. Sağlıkçı olduğum için çoğu doktora sordum bebeği etkilemiyormuş korkmayın. Filyasyon ekibi size bilgi veriyor zaten. Ertesi gün doğum yaptım emzirdim bebeğime de test yaptılar çok şükür negatifti 🤲
Aysezey Dilaraksknclk bebeğe bulaşmaması mucize. Doğum esnasında bulaşırsa çok kötü olur ,Bebeğini göremeden ölen anneler olmş falanda filan 😔 ne kadar doğru bilmiyorum ama duyunca aşırı korkmuştum . çok şükür atlatmşsınz. çok geçmiş olsun.