Havvamu Uygun fiyatli besik cibinligi ariyorum guvenilir bildiginiz instagram sayfasi vs var mi?cok pahalı geliyor bana sadece tül ve gupur yani niye bu kadar pahalı anlamiyorum..hatta bazi modellerin malzemeleri belli ucuz malzeme onlar bile pahalı..
duyguluanneee Havvamu ben hepsi buradadan 80 liraya almıştım normalde fiyatları ne kadar bilmiyorum ama
Hellobaby2 Kuzum hevesini kırmak istemem ama cibinlik uzun süre kullanılan birşey değil malesef. Olmasa da olur yani. Ben takmıştım. Bir süre sonra geri çıkardım böyle cibinliksiz daha rahat
Havvamu Aynen heves iste ilk bebek olunca yani süs aslinda o yuzden fazla para vermeden uygun ama icime sinen bisey olsun istiyordum israf olmasin…
Tugceee06 İkinci el satan uygulamalardan da bakabilirsiniz kullanmayıp satan çok var hem daha uygun oluyor öyle 😇
Havvamu Hellobaby2 resim atma sansiniz var mi anneme bende dikebilirsin dedim bazi modeller kolay görünüyor ama sanırım tül malzemesi kalitesi de önemli malzemelwr gupur vs derken astari yüzünden pahaliya mi gelir ki 🤔🤔😒
Hellobaby2 Havvamu canım bir tülle bir güpür yetiyor. Ben foto atmayı bilmiyorum malesef. Klasik model bir cibinlik zaten