373437 15 haftalık hamileler nasıl gidiyor? benim belim çok ağrımaya başladı ve ayaklarım ağrıyıp şişmeye başladı🙈
Hsrt1 373437 benimde yuruyunce ayaklarim agriyor. Bide ara ara karnim ve kasiklarim agriyor. Sicaklar cok zorluyor. Hava serinleyince saat 4-5 den sonra uyuyabiliyorum.
Ozlemvardar Benim bugün 16+1 haftalık Benim bu aralar kasık ağrısı ve bacak ağrısı oluyor Midem yanmaya başladı 😔 Son bir hafta dir da diş ağrısı çekiyorum Yavaş yavaş kyafet almaya başladim.🤩 Sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah 🙏💕
373437 Ozlemvardar ayy amin inşallah 🙏 evet hepsi oluyor hemen hemen .bir kaç tane adım kıyafet heves ettim erken diye çok almadım daha 😀ağzımda aft çıktı geçen hafta hiç birşey yiyemedim dişlerim kökünden kopuyor sandım doktor bir krem yazdı bıçak gibi iki günde geçti çok şükür 🙏
sumeyraballl Ozlemvardar bende 16+1 im canım aynı sorunlar bende de vr birde göğüs uçlarm çok hassaslaştı sende de oldu mu o
Ozlemvardar 373437 Çok geçmiş olsun 😌 Ben antibiyotik bile kullandım ama bir haftadir çok ağrı çekiyorum Allah yardımcımız olsun çok zor Bir ağrı Kendimi sıkmak dan kasıklarda ağrım arttı
Bebegmbenm 373437 15+1 hareketleri hissetmeye başladım geçen hafta ilk gebeliğim çoğu şeyi erken yaşadım çok garibime gidiyor. Kusma bulantı vs olmadı ama sağ göğüsümden süt bile geldi ☹️ Doktor normal dedi çok şükür
373437 Hsrt1 evet ya sıcaklardan havale geçiricez Allah yadım etsin herkese ve hamişlere.yazın hamilelik geçip kışında doğum olacak. 😅😅😅
Ozlemvardar sumeyraballl Benim ilk haftalar da çok vardı şimdi yok diyebilirim ama çok büyüdü 🙆 bir de en uç kısmı sanki koparilcak gibi kabuk oldu
Hsrt1 Kizlar ya birde hissetmeye basladinizmi ? Benim 3 gun once karnima sanci girdi. Hemen uzandim. Bir baktim karnimin sol tarafinda pit pit kalp atisi gibi hareket ve his vardi. Bebekmiydi bagirsak hareketimi bilemedim
Ozlemvardar Hsrt1 Benim ikinci gebeliğim ben bazen kalp atışi gibi hissediyorum Hatta elimi koyunca bile elimle hissettiğim oldu 🥰🥰 Ama her gün değil mesela bugün hiç hissetmedim
Hsrt1 373437 gercekten cok zormus yaz hamileligi. Nefes alinmiyor. Ama bebegimi dusunup rahatlamaya calisiyorum yoksa kafayi yicem 😊
Hsrt1 Ozlemvardar yaaa evet bende oyle hissettim. Cok degisikti. Ama benim ilk hamileligim.54 kiloyum suan. Cok erken diye dusundum ama anlayamadim.😊
Ozlemvardar Hsrt1 Ben ilk hamilelik de 18. Hafta da hissettim Bunu daha erken hissettim Ama ilk de de erken oluyormuş demek ki 💕 Allah o tekmeleri hissetmek de nasıp eder inşallah 😍
sumeyraballl Ozlemvardar ilk haftalar göğüslerm kopuckmş gibi acıyodu dokunamıyodm büyüdüler de şu 2 gündür göğüs uçlarn çok hassaslştı duyarlaştı