Laleeeeeee Merhabalar herkesee 😍 Artık iyice ağırlaştım ev işi falan fazla yapamıyorum zaten çok sıcak sürekli tansiyonum düşüyor. Sizde durumlar nasıl? Doğuma hazırlıklarıniz neler? Kaç kilo aldınız? Bebeğiniz ne durumda?
Kdk Laleeeeeee 33+3üm. Bi düşük riski bi erken doğum riski derken sürekli yatmaktan ben erken ağırlaşanlardanım. 16kilo aldım sanırım doğuma kadar 20 olur 😓 ayaklarım çok şişiyor ve yanıyor sıcaktan zaten hiç bahsetmiyorum. Bende resmen içimi dökmeye yer aramışım😂 daha anlatcak şikayetlerim var da kafa şişirmeyim😂
HilalSs Laleeeeeee bende 31+2 deyim . Sıcaklar fena ve artık ağırlaştığımı hissediyorum . Eğilmek ve bir yerden kalkmak sinir bozucu. Ayaklarımda ödem oluşuyor bazen sabah bazen akşam şiş olduğunu görüyorum. Toplamda 16kilo aldım , bakalım kaçla kapatacagız. Yürümeyi seven ben sıcaktan ve yorulacağım diye bir yere çıkmak istemiyorum , evin içinde bile birkaç saat ayakta kalsam ayak tabanlarım ağrıyor .sanırım kilodan😬
Ozgu_momy Laleeeeeee 32 yim , bu hafta enteresan bir hafta karın sertleşmesi , tekmelerin ve hareketlerin resmen can yakması , aldığım nefesin bana yetmemesi bir de aşırı alınganlık duygudaşları yüklüyüm . Hepsi bir arada gerçekten çekilmiyor 🥵💆🏻♀️
Ozgesapmaz Bende 32 olmak üzereyim . Bende çok fazla yapamıyorum ya yemek ya temizlik ikisinden biri anca yapabiliyorum. Sıcaklar da zorluyor. Tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek benimde en son 3 hafta önce bebeğim 1.5 kiloydu cumartesi kontrolüm var merakla bekliyorum ❤️
Yasoo96 Bende yarin 33 olacagim. Temizlik yaparken basta sikinti yok ama sure uzadikca bel agrim oluyor, dinlenmem gerekiyor ki ben hic sevmem is yaparken yarim birakip dinlenmeyi 😂 devam edip en son atiyorum kendimi bi yere saatlerce kalkmiyorum 😂 yuruyus yapiyim diyorum,onceden rahat 2 saat durmadan yuruyen ben simdi 1. Saatte ayak tabanimin agrimasindan yuruyemiyorum😅 Kilo olarak da 9kg aldim. Beslenmem berbat. Sicaktan sadece karpuz yiyesim geliyor.🥲
Bynymn Gece sıcaktan uyunmuyor, ayakta kalınca sağ kasıkta bir baskı, karnım kasılıyor ve oğluşum toplanıyor, günde iki kere duş almak yetmiyor, yürüyorum yoruluyorum, ev işi desen feci bel ağrısı 🥺 sağlıkla doğuralım inşallah hepimiz😇
Sevgikaya1525 Laleeeeeee aynı durumda bende var ağırlaştım iş yapasım yok🥺tansiyon düşük sancılar var erken doğum tehlikem tavan yapmoş doğum hazırlığı olrk sdce çanta hazır başka birşey hazırlamadm çnkü kalkmam yasak ve gebeliğimde bu yana 32 ci haftadaym sadce 5 kilo aldım