Gizem_34 Kızlar öğlen az nişan geldi sonra tekrar nişan geldiğine emin oldum pembemsi akıntıı ama sancım yok doğum yakınmıdır sizce doktora gitmelimiyim
Vera_vera Gizem_34 kızlar benimde 4.5 cm açıklığım varmış bugün muayene oldum şimdide nişanım geldi suyum hala gelmedi
Annecik_2021 Gizem_34 Benim nişanım geldikten 1 gün sonra Doğum oldu sancım da olmadı nişan geldiğinde hastaneye gitmenize gerek yok sancınız olduğunda gidin
Asl90 Canım nişan hemen doğum başlatmaz kişiye göre değişir aslında. Benim nişanım bir hafta önce geldi ve asla sancım açılmam olmadı sezaryen oldum. Nişanı gelip hemen doğuranda var beklemede kalacaksın
Gizem_34 Asl90 ya öyle mi sabah sadece gelmeden önce azıcık sırtımda ağrı vardı bende bebiş geliyo diye sevinmiştim 😂🤦🏻♀️
Asl90 Gizem_34 kanama değil nişan olduğuna eminmisiniz demek istedim.2 kez oldu demişsiniz ya akıntı tarzında biraz jölemsi gibi dimi hafif kanda oluyormuş benimki şeffaftı tamamen ağrınızda varmış belli olmaz her an gelebilir bence ☺️ Hadi bakalım hayırlı kolay doğumlar
Gizem_34 Asl90 şefaf akıntının içinde böyle tam kan gibi değil pembemsi geldiii☺️ Kanama olsa giderdim hemen hastaneye bide bebek hareketleride iyi suann
Hellobaby2 Kuzum benim nişanım geldikten 5 saat sonra doğum yaptım. Ama sancım olunca gittim hastaneye. Oyüzden sancın gelmeden gitme bence
Gizem_34 Hellobaby2 ay insallah benimde öyle oluur ama pek sancım yok ☺️ Bakalım hayırlısı gelsin istiyorum minikkk
Gizem_34 tugbaoztrk umarim en kısa zamanda sağ sağlim kavusuruz bebekleirmize ben nişan gelince sevindim ama hala ortada bisey yok 😂
Vera_vera Gizem_34 sancım yoktu normal kontrole gelmiştim çatı muayenesinden sonra nişanım geldi suyum hala gelemdi düzenli olarak sancımda geliyor
VeraVrea Gizem_34 nişandan günler haftalar sonra bile doğum olabilir sancı ile alakası yokk diye biliyorum