Canan123 Almanyadan teyzemiz gelecek oradan ne isteyebilirim bilgisi olan var mı? Süt sağma makinesi, ateşölçer, göğüs ucu kremi gibi şeyler geldi aklıma, marka olarak fikir verebilir misini?
Akrepbebek Canan123 hemen hemen turkiyede ki bilindik markalarla bir canım. Philipsin ürünleri güzel. Bide Almanya ucuz ayırt etme her şeyi iste 😅🤭Alman markalari var ama orada olmadjgjm için oneri de bulanamayacagim
[silindi] Canan123 biberon ve emzik orada hipp markasının var ve doğalmış bizimde bi akrabamız getirecek temiz ürün dedi ve ucuzmuş 10 euro fln
MineLule Canan123 Arkadaşımın ablası getirdi bize nuk marka biberon suluk emzik falan çok güzeller ☺️
Akrepbebek Birpapatya4 bende belcikadayim ama ben ondan almam pahali çünkü 300 € verilmez sonuçta en fazla 4 5 ay kullanılır. Bide 2 şer 2 şer almış helal olsun😂
BusraUras Canan123 bakım ürünleri (bübchen), ateş ölçer, elektrikli buhar makinesi ve elektrikli burun aspiratörü, elektrikli göğüs pompası, kameralı bebek telsizi, emzik, biberon isteyebilirsiniz. Ablanız sorsun orada yaşayanlara hangi markalar daha iyi.
Daniay Canan123 Bakım ürünlerini alabilir Penaten çok iyi. Göğüs kremi ve göğüs pedi olarak lansinoh aldım burda da çok memnun herkes. Onun haricinde biberon ve emzik Philips avent tercih ettim nuk mam hepsi aynı fiyat aralıklarında siz hangisini tercih edecekseniz onu alabilir. Puset olarakta maxi cosi markası oldukça güzel ama pahalı olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar 🌸