irorkay Kızlar açılma olması için ebemiz korunmasız cinsel ilişki önerdi ama biz yapamıyoruz yani bir şey olur korkusu ile. Gerçekten açılmayı sağlıyor mu sizler neler düşünüyorsunuz?
Aycan1 irorkay evet çok iyi geliyormuş son aylarda doğumu kolaylaştırıyo ama ben 38 haftamdayım hiç istek yok maalesef 😏
Emel123 irorkay benim de eşim aylardır dokunmuyor bana. Şimdi de o dokuncak olsa bile benden bi nane olmaz. Kocaman bir kütleyim. Hareket edemiyorum ki. Pozisyon alma işi yaş. Artık nasip napalım 😂😂 Bizimki de ilişkisiz geliversin dünyaya napalım.
Glsnisa14 irorkay pelvist denen yapının açılması için gerekli. Hatta amerikada Bi çok kadın doğurana kadar neredeyse ilişkiye giriyormuş
Yusuf_kaan Defnemom 39 .hafta doldu 40 girdim hala ilişkiye devam ediyoruz ne gelen var ne gidne sancı açılma tık yok😂😂😂😂
Defnemom irorkay valla ben bol yürüyüş yaptim bide dip köşe temizlik yapmıştım eğil kalk halay cektim evde o gün gece sancim başladı 1 sene önce bugün doğum yaptım 😂
-derya-anne- irorkay benimde eşim çok korkuyo bisey olur diye normalde öneriyorlar açılma olması için ben 39+1 oldum daha tık yok gelmeye niyeti yok gibi duruyo