Aysekurtbebe Kızlar 34 haftaya giriş yaptık bugün ara ara sürekli sütüm aktı tek göğsümden hiç bu kadar olmamıştı biraz gözüm korktu sütün gelmesi erken doğuma sebeb olurmu ?
betlkrkmaz Aysekurtbebe genelde erken doğumu tetikliyor diyorlar canım hiç uğraşma dokunma az daha sık dişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏🏻
Borulce Aysekurtbebe memeni sıktırma sakın beynini daha fazla uyarıp doğuma sebebiyet verebilirsin. Doktorunlada iletişime geç mutlaka haberi olsun. Ağrı durumun nedir takip et sık sık
Nundiyebiri Aysekurtbebe genelde tetikliyor diyorlar benim kide çeşme gibi akıyor 39 haftalık oldum dogmuyor bence tetiklese haftası dolan kadınlar sagmaya başlar tabi herkesin yapısı farklı şahsen ben inanmıyorum
Aysekurtbebe Borulce yani sıkmıyorum ama ister istemez elim gidiyor oraya hani neden akıyor diye bakmak için bile dokunduğumda sarı sıvı çıkıyor gerçekten bugün korktum henüz sancı ağrı olmadı inşallah olmaz
zehranurr Yaprakdokumusever iyi sıksın o zaman hatta buzluğa depolama falanda yapsın sağıp. Nasıl olsa size bir şey olmamış.
Merveikratanem Nundiyebiri yok canım ya bendede akardı kızım 14 aylık oldu daha sütüm akıyor kızımı emziriyorum birde 2 aylık ikizlere hamileyim doktorlar önermiyoruz diyor ama doğuma kadar emzireni duydum
Merveikratanem Aysekurtbebe bir şey olmaz canım doğal bir şey bende gelmişti kızımda birde araştırma göre erken doğum riski falan yok kafayı takma ben hamileyim kızımı emziriyorum sonunda ne olur Allah büyük
Happyturuncu Aysekurtbebe aynı haftalarda benim de çok geliyordu tek göğsümden canım şimdi 37+0 olduk el ile müdahale etme , sıktırma ve korkma bişi olmaz canım
Serpilbb Aysekurtbebe merak etme erken doğuma galan sebep olmaz canım doktoruna danış en iyi o ferahlatır içini bende yarın 34 e giriyorum 19. Haftadan beri geliyor ara ara sordum bebek için hazırlıyor kendini dedi
BaharBulut Lütfen sıkmayın o hatayı ben yaptım kızım 36 haftalık doğdu o yüzden mi bilemiyorum ama 2 qün arayla doğurdum kızımı
Aysekurtbebe Kızlar ya teşekkür ediyorum hepinize ama hala akıyor 6 saat önce yazmışım size ve sık sık devam ediyor akması