mucizemm_ Fortune marka Bi gebelik testi yaptım ilk defa tuvalette aynı ayna iki çizgi de belirdi tuvaletten çıkıp telefonu elime alana kadar silikleşti acaba test mi bozuk mudur
Nehir-Poyraz mucizemm_ bebetime var oda öyle olmuştu negatif olmasına rağmen başta gösterip sonra kayboldu iyi olmayan markalar öyle oluyo ya acilde kan verin yada iyi markalardan alın derim inşallah vardır 🤲🏻
Aycan1 mucizemm_ adetiniz ne kadar geçti tekrar yapın isterseniz bazıları yanıltabilir burda gebelik görünüyo ama belli olmaz yine
zehranurr mucizemm_ var gözüküyor ama testi tekrarlayın bence sonradan silikleşmiş çünkü bozuktur belkide
mucizemm_ zehranurr o kadar test yaptım ilk defa böyle bişey geldi başıma bende öyle düşünüyorum işte ama Bian sevinmedim de değil😇
mucizemm_ Nehir-Poyraz bebetime albi bu markalar evet genellikle sonradan çizgi çıkarıyor o oldu ama önce iki pembe çizgi sonrasında biri koyulaşıp diğeri silince acaba başına gelen oldumu diye sormak istedim🌸Amin inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin
mucizemm_ Aycan1 pco hastasıyım adetim hiç belli olmuyor 40 50 60 günü bulabiliyor ama bir hafta önce afedersiniz 2 gün siyah kahverengi karışık akıntı gibi geldi onun üstüne bugünde kasıklarımda sancı olunca Bi ihtimal yaptım
Krizantem10 mucizemm_ test hatalı olabilir. Farklı bir markayla tekrar yapın derim. Ben “artı med.” diye bir marka kullanmıştım.
mucizemm_ Krizantem10 köye geldik kayınvalidemlere 1 tane test vardı ama ilk işim yarın nöbetçi eczane bulmak olucak 😇
Burcu-2910 mucizemm_ var görünüyor canım testi tekrarla istersen net kesin sonuç için acilde kan da verebilirsin
eaktr mucizemm_ inşallah vardır benimde biri net diğer silik çıkmıştı. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah😊🙏🏻