kiraz_8 Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim 10 gün sonra 22 saatlik yolculuğa çıkacağım benim gibi hamilelikte yolculuk çeken varmı biraz endişeliyim gebeliğim riskli değil yinede yolculuk yapanlar biraz bilgi verse nasıl geçti diye
Beyzan kiraz_8 doktorunuz sizi mutlaka yolculuk öncesi muayene etmel bebeğin durumu ve sizin durumunuz hakkında en iyi bilgiyi verir. Ben 12 haftalıkken yaptım 24 saat tren yolculuğu ama tren olduhu için rahattı bol bol yürüdüm trende ve yataklı olduğu için uzandım rahatça. Sizin de sık sık mola verip hareket etmeniz lazım. Bol rahat kıyafetler Ve terlik giyersiniz bir nebze rahat olur
ebruzb kiraz_8 mutlaka muayene olun doktorunuz size önerilerde bulunacaktır bana doktorumun söylediklerini yazayım bende daha yeni tatilden geldim • bulantı için gece yatmadan 2 tane prilam aldım hiç bulantım olmadı yolda • Terlik giyin ve arabada ayaklarınızı arada bir uzatın yukarı kaldırın sürekli sarkıtırsanız ve sürekli terlikte kalırsa şişecektir • elbise giyerseniz baya rahat edersiniz • belinize yastık alın çok rahat oluyor bel ağrısı açısından boyun yastığı da uyumak isterseniz güzel oluyor • Tuvaletm gelir diye benim gibi suyu az içmeyin 🥴 ben az içtim şiştim biraz 😂 • 2 saatte bir mutlaka yürüyün 10-15 dk kadar • Aç kalmayın sakın yemeğinizi yiyin arabada dahi olsa • yanınıza meyvenizi ara öğününüzü alın ben çerez ceviz muz filan almıştım • wclere dikkatli gidin enfeksiyon riskinden dolayı opetler tertemiz oluyor opet gördüğünüz yerde durun bence 😂
Meryem80 kiraz_8 ben gecen 4 gun once 18 saatlik yola geldim arabada oldum resmen otobusle yolculuk asırı zor sureklı yurumeme ragmen ayaklarım sıstı mıde bulantısı ve mide agrısı dan perisan oldum
kiraz_8 zehranurr zaten gitmeden 3 gün önce muayene olacağım ama mide bulantısıyla karşı karşıya kalmaktan korkuyorum açıkçası
kiraz_8 Beyzan evet gideceğim doktora yolculuğa çıkmadan 3 gün önce ama mide bulantısı çekmemek için daha rahat olabilmek adına nelere dikkat etmem gerekiyor onu merak ediyorum teşekkürler bilgilendirmeniz için ❤
Beyzan kiraz_8 bunaltı için prilam ve atıştırmaliklar ise yarar eti form çubuk kraker elma yağsız patlamis misir gibi şeyler 😌
kiraz_8 ebruzb 👍😁 tmm çok teşekkürler çok sağolun hepsine dikkat edeceğim bizimkisi firma otobüsünde yolculuk olacak ama elimden gelince herşeye dikkat edecem😊❤
bahtnurr1 Bence çıkma yaa 12 saatlik yola bile gözüm kesmedi benim 🥺 çok fazla dur kalk yapmak gerekiyor , birde artık ödemden dolayı şişmeler başlar diye korktum açıkçası şişmek çok kötü uçakla git bari
kiraz_8 bahtnurr1 Mecbur gitmek zorundayım taşınıyoruz eşim ayrı şehirde çalışıyor aile içi çok sorun çıkarıyorlar bana o yüzden bide maddi durumumuz fazla elvermiyor o yüzden otobüs yolculuğu yapacağım
KubraAydin kiraz_8 bende bugün yola çıkacağım 16 saat 6+2 yim bugün bulantılarım başladı su içsem çıkarıyorum napcam bilmiyorum 🤮😔