PurpleTail merveengin havuzdansa deniz daha sağlıklı.Yine de doktorunuza danışın ama riskli gebelik değilse izin verecektir bence.
Hacer188 merveengin denize girmekmi ben 1 saat yolculuk yaptim diye düşük riskim oluştu bence girmemelisin tam hassas zamanlarin benim görüşüm
umudunannesiii merveengin 32 haftalık hamileym geçen hafta gittim daha iyi bile geldi Yüküm hafiflemiş gbi hissediyorum suda😂
Beyzan Hacer188 Çok geçmiş olsun işte her bünye bir değil ben 12 haftalıkken doğu ekspresi ile 24 saat yol gittim çok şükür bir şey olmadı. Ama 1 saat bile sizi kötü etkilemiş en güzeli doktorlarimiza sormak o nedenle.🙂
eskisehir8 merveengin Yüzmek gebelikte en çok tavsiye edilen spordur ancak her gebelik aynı olmadığı için doktorunuzdan onay alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. 😊
Findikaltinim merveengin Ben de doktorumla görüştüm girebilirsin dedi sadece enfeksiyon oluşmaması için ıslak kalmamamı söyledi.
rgk merveengin herkesin durumu kendine özel tabi. ben 13 gibi gittim. doktorum girebilirsin demişti çok havuz kesinlikle yasak.