Minigininannesi Sisi ben 71 kilo ile doğuma girdim orta boy kullanıyorum suan çok rahatım siz kaç kilosunuz ki
Sisi Minigininannesi 80 kiloyim canim ama emin olamadim cokta bol olursa diye doguma kdr 90 olurum ama bu gidisle 2.5 ay var daja 😂
Ntugba Sultan42 ozaman bende almalıyım kullanmadığım için tereddütte kaldım yorumunuz için çok teşekkürler
Sema99 Zeynocemre ben can pes aldım Doğum yaptıktan sonra takmak için ped değil kilotlu ped şeklinde çok iyi kullanışlı onu kullandım ben
FeriDee Zeynocemre normal doğum oldu bnmki ilk başlarda hasta bezi kullandım sonra depende geçtim rahat ettim tavsiye ederim
Arven Kesinlikle Doğum sonrası Depent çok işe yarıyor özellikle seZeryan Doğum yapacak olanlar 12 gün önce seZeryanla doğum yaptım çok kullanışlı hatta eve gelince birkaç gün daha kullandım büyük boy almanızı tavsiye ederim zaten Lastiksi bir yapısı var bedeni kavrıyor yırt at özeliği ameliyat sonrası inanılmaz kolaylık hareket kısıtlılığı oluyor çünkü son olarak e bebek ve şok markette bulabilirsiniz
Arven EnginMelikeTrkeri Ben gecelik giydiğim için belli olmuyordu ama pjamadanda olacağını sanmıyorum kilot gibi çünkü
Heda Can pedin mesane pedini aldim . birde tek kullanimlik kulotlar.alip birlikte kullandim .cok iyi tansiye ederim mutlaka. Large beden uygundur. Ben 65 kiloydum