Feyzaveannesi Gulcingezer Bende lekelenme olmamasına rağmen progestan kullanıyorum canım tedbir amaçlı önceki postunu okudum takma kafana. Ben günde 3 defa kullanıyordum. Kızımı da sağlıkla aldım kucağıma 😊 hiç merak etme birşey olamaz Allah’ın izniyle
Gulcingezer Feyzaveannesi evet biraz tedirginim bu aralar fazlaca soruyorum yorum okuyorm bilmedigim bir sey olur mu yada bunu yasayan var mi diye stres yapmamak lazim onunla da cok ilgiliymis🙏🏻
Feyzaveannesi Gulcingezer kızımdan önce iki düşüğüm vardı sonra kızıma hamile kaldım çok stresliydi evet ilk 3 aydan sonra herşey çok güzeldi. İkinci gebeliğim olmasına rağmen bende stresliyim mesela. Ama çok takmamak lazım. Bebişleri üzmeyelim 😊
Gulcingezer Feyzaveannesi haklisin sttes cok farkettiriyo dun cok korktum cok agladim birden artti ne yapacagimi sasirdim ins sagliklidir annesine tutunur🙏🏻
2cocuklu-anne Nilufer89 merhaba ben de aynıyım kilo alma durumunuz nasıl,çok hareketli mi acaba ben çok hareket hissetmiyorum da 🙃
Nilufer89 2cocuklu-anne 5 kilo şimdiye kadar. 2.hamileligim benim o yuzden galiba 17. Haftamdan beri hissediyorum hareketlerini. Ilk hamileginizse bundan sonra baslar merak etmeyin ☺
Tugbamete islimm__66 12+1 olduk bugün enerjik ve iyi hissediyorum kendimi önceki haftalar bulantı ve halsizliğim vardı bu hafta çok şükür güzel geçti ve geçiyor 🙏🏻☺️
gbyalcin Nutellaaaa kusura bakmayın yeni gördüm ben de. Yeni yeni geçmeye başlamıştı bi iki gündür tekrar var. Doktorum regl zamanlarında hafif ağrılar olabilir demişti. Ara ara yokluyo