-derya-anne- islimm__66 biz 39+1 haftalık olduk bugün sıcaklar artık iyice zorluyo geceleri yatınca zorla uyuyorum
Kdk -derya-anne- of şu sıcaklar 🥵 saç diplerim bile terliyo günde 5kere duşa girsem yeridir. Hayatımda bu kadar terlediğim bunaldığım başka bir zaman dilimi hatırlamıyorum😓
-derya-anne- islimm__66 biz 39+1 haftalık olduk bugün sıcaklar artık iyice zorluyo geceleri yatınca zorla uyuyorum
2cocuklu-anne Nilufer89 merhaba ben de aynıyım kilo alma durumunuz nasıl,çok hareketli mi acaba ben çok hareket hissetmiyorum da 🙃
Rabianurum52 23+5iz kizimla cok sicakk cok terliorum.valla.pisiyorum sicakda durulmuoo evde sifir koll kisa sortla duruom.😔😔😓😓
camellia islimm__66 bizde bugün 27+0 olduk son üç aya girdik hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Aynuromerbyr12 islimm__66 26 olduk bizde bugün çok hafif hissettim neden acaba sizde de oldu mu bu haftalarda yani çok oynamıyor bugün
Eriminannesi04 Aynuromerbyr12 Bende iki üç gündür fazla hareket etmiyor neden acaba çok korkuyorum ilk bebeğim olcak
islimm__66 Aynuromerbyr12 Bazen oluyor bende de normal korkma bazen akşama kadar durmaz bazen de oynamaz değişiyor yani
hellobenelif Rebliddd evet ama haraket de denmez pek hafif seyirmeler kaymalar ve hergün değil 2 gun oluyo donra hic olmuyo falan arada bir yani :)