Deletedmom67 Burcuoztrkk 24.haftamda bıraktım cnm . Cok etkili fakat yorucu bir ilaç . En son haftalarda hayat kalitem cok dusmustu doktorumda vajinal kullanmamı önermişti 😊
Cmr2012 Burcuoztrkk hamile kalmamla başladım 24 haftalık hamileyim hala kullanıyorum ama vajinal şekilde
Bekleyenler Burcuoztrkk günde 1 Ken 2 ye çıkardı ama gündüz kullanamıyorum. Vajinadan kullanınca akıp gidiyor hareket ediyorsun. Ağızdan alınca başım dönüyor
BaharCihangir Deletedmom67 8 ile 12 hafta aradı kullandım öylesine etkiliydim ki sürekli sarhos gibiydim alyansımı kaybetmeme neden olan ilac 🤢🤢🤢
deleytedmom257 15. Haftadan beri kullamıyorum cnm biraz uyku fln yapıyor ama önemli olan bebeğimin sağlığı diyorum 😊
Burcu35 Doktorum günde 2 kere verdi bende birini vajinal kullanmaya çalışıyorum mutlaka çünkü çok uyku mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor hem vajinal kullanmak daha etkili oluyormuş
Evremanne Acil de verdiler 200 mp günde üç defa ağızdan sonra kendi doktorum 200 mg günde iki defa vajinal dedi hatta az evvel 2 kutu daha yazdırdım bitti diye kontrolüm 20 temmuzda bakalım ne dicek ağızdan alırken kafamı kaldıramazdım vajinal alınca da kapsül içerde eriyip bir kısmı akıyo günlük ped kullanıyorum sürekli ıslaklık hissi mevcut karın yumuşakken vajinadan alınca bir süre sonra karın sertliği şişkinlik ve gaz yapıyo
MinikkkMucizem Burcuoztrkk ben kullanıyorum canım 7 haftalık gebeyim öğrendiğimden beri kullanıyorum biraz halsizlik napiyo o kadar ☺
Bimelek Burcuoztrkk 20.inci haftamdan 30.uncu haftama kadar kullandım. Etkili bir ilaç. Fakat sersemleştiriyordu beni gece içip uyuyordum beton gibi ağırlaşıp hiç uyanmıyordum şükür kurtuldum darısı size
Muhtekin Burcuoztrkk Ben 21+2 haftalığim hamileliğin başından beri kullanıyorum ilk başta ağızdan alıyordum başta dönmesi uyku yapıyordu şimdi fitil olarak kullanıyorum öyle daha etkili oluyo
Tugbasaka Vajinadnn almak daha etkılı ağızdn değıl vajinadan al . Erken doğm riski olmasn die verılıo bende çok kullandm
FaizeFeyzazolu Burcuoztrkk 16 haftadan beri kullanıyorum şuan 30 hafta olduk rahimi toparladığı için veriyor doktor . Bence bir sürü etkisi var ama mide bulantısı yaptı başta unutkanlık dalgınlık
zdemKln Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum. 8 haftalık hamileyim. Zaten ağızdan çok fazla baş dönmesi yapıyormuş o yüzden vajinal kullanman getekiyor. Sabah kullandığında akıp gitmemesi için biraz yatman gerekiyor.
selen8sefam İlk 3 ay kullandım 20.haftada kanamam oldu tekrar başladım 30a kadar kullandım yeni bıraktım ama ben hep fitil kullandım yutunca baş dönmesi uyku yaptı
Cmr2012 Burcuoztrkk canım hapı fitil olarakda kullanabiliyorsun benim doktorum içme fitil olarak kullan dedi bende öyle kullandım kullanmayada devam ediyorum