ay-se Kızlar 21.haftamdayım çok dikkat ederim normalde ama sürekli kendimin koltuğunu hissediyorım özellikle akıntım geliyor terim falan değil de sanki o çok kokuyor gibi günde 4-5 kilot değiştiriyorım afedersiniz 😒 neden böyle ya sıcaktan mı acaba
Masal53 ay-se enfeksiyon mu var acaba bi doktoruna danış bakalım orkid tak orkidler kokulu oluyo ya dışarı koku vermez
Denizyildizii ay-se benimde koku oluyor. Tahminim enfeksiyon var 9 gün sonra randevum var tahlil istiycem
Gul-42 ay-se bnd enfeksıyon var canım hıc gecmedı asırı kokar bende hep kuru pecete koyuyorum gun ıcındede külot degıstırıorum malesefkı gecmedı enfeksıyonum halen
Masal53 zehranurr canım orkidlerin kendi kokusundan bahsediyorum parfümlü olanlarından bahsetmiyorum hani orkid emiyor ya sıvıları koku dışarı vermez onu demek istiyorum
zehranurr Masal53 ha anladım. Orkidler kokulu oluyor demişsiniz bende kokulu orkidlerden bahsediyorsunuz sandım🥴
Masal53 ay-se ama mecbur durumlarda mecbur kullancan bende olmazdı ama lohusalığımda oldu kendimden tiksindim resmen kokuyu aldıkça neyseki orkid taktım da koku sıkıntısı yok 😛😛
Mydeeplove ay-se arkadaşlar ne orkidi allah aşkına bu sıcakta iyice enfeksiyona sebebiyet verdireceksiniz. Siz ditekt doktorunuzla görüşün ilaç veriyor enfeksiyon dan oluyor koku bebeğe de zararı olabilir hemen önlem alınsın