Asyamira Kızlar bebek dünden beri toplanıp duruyor hareketlerini sabah hissettim hareket ediyor ama daha önce hiç toplanma vs olmamıştı ne anlama gelmiş oluyor bu 😏
Zeynep_ayaz Asyamira dogum yaklastikca bebegin yeri daraliyor buda bebegin toplanmasina neden oluyor cnm korkulcak bisey yok 😊🌸
Poyrazilknur Asyamira kaç haftalık peki kasilmada olabilir gene kontrole git benim ilk çocuğunda olmuşdu kasılma demisdi doktor
Elif5361 Asyamira Bende o durumdayım 37 haftamıza girdik sağa yatsam sağa toplanıyor sola yatsam sola 😁toplanıp bırakıyor bu aralar kendini oda doğuma hazırlık yalancı sancılarım oluyor hareket ettikçe geçiyor ama ☺️
isimsiz1i Asyamira vallah benimkiler ikizler bildiğin top gibi oluyor bazen hafif hafif vuruyom düzeliyor😂😂😂😂
isimsiz1i Asyamira istersen devlet hastanesine kontrle git vallah bana yakın olsa hee hafta giderim😀😀
Asyamira Zeynep_ayaz Bir nevii doğum belirtisi yani 🥺🥺 sol tarafta sert bir şekilde geliyor elime sağ taraf komple boş 🙈
Zeynep_ayaz Asyamira ewet cnm tas gibi oluyo karnin bide yamuk duruyo cok doguma kadar bu devam edicek benimde oyleydi 😊
nikoland Doğum ağrısıda öyle topalranıyo bi köşede sancıyla birlikte sonra geçiyor sonra tekrar tekrarr.. vücut doğuma hazırlıyo son zamanlar
Pelinbyrktrlr Asyamira Yalancı kasılma onlar artık doğum yaklaştığı için oluyor 35+4üm bende de var doktorum normal dedi