Yamacin-Annesi Nerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz akşama ne yemeği yapicaksiniz benim menüm pilav ve yeşil fasulye
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi kayananmla tatlı yaptık yatıyoruz şuan 😂😂 akşamada kuru pilav yaptik çok yoruldum
Akrepbebek Yamacin-Annesi haha çok benziyoruz birbirimize 😅 ev dağınık her yer her yerde ben telefon başında oturmuşum. Ama bi sinek etrafımda vizildiyor büyük ihtimalle o beni yerimden kaldıracak inş ondan sonra da oturmam is yaparim😊
Yamacin-Annesi Akrepbebek 2 gün burdan motive alip bütün evi temizledim Allah’tan evim temiz şimdi bi supursem yeter bana yarın bayram isim olucak ondan bişey yapamam dünde evde degildim ev daha temiz kaldi temizlik yapinca adim atasam gelmiyor evde😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi aaa yarın bayram değil.mi 🙈 tamamen aklımdan çıkmış. Benim hiç kimsem olmadığı için burada gelip gidenim de yok temizlik filan aklıma estikçe yapiyorum 😂 ohh şimdi mis gibi evin tadını çıkar. Maşallah diyeyim de kirlenmesin ev 😂 darısı benim başıma inş
Yamacin-Annesi Akrepbebek benimde gelip gidenim Yok zaten eşimde bayramda çalışıyor bende her hafta güzelce temizliyorum evi zaten esim erken gidip gev geliyor ev bana kalıyor 😂😂 ugrascak biseyler arıyorum bende
Akrepbebek Yamacin-Annesi sen evi tek başınayken dağıtmiyirsun. Ben de senin gibiyim tekim ama evi nasıl dağıtıyorum anlamiyorum sonra da toparlamiyorum böylece birikiyor 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek eşim bazen diyorki evi toplamiyorsan dagitmada bende bazen çok dağıtıyorum ama sonra yine kendim toplucami bildim için cok dikkat ediyorum 😂 yoksa baska türlü basa cikirmiyor
Akrepbebek Yamacin-Annesi aslında eşin cok doğru demiş. İs yine sana kalacagi için. Aslında benim eşim bazen topladığı için herhalde biraz da ona güvenerek dağıtıyorum ortalığı 🙈🤭