Patito__ Selam arkadaslar kadin dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri 18 tane var burda hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
Naciye89 Patito__ ne testi acaba kan tahliliyse bn 32 haftalık oldm baştan beri özele gidiyorm her gidişimden bir iki gün önce aile hekimlignde rutin tahlilleri yaptırıp sonuclarla gidiyorm doktormda hiçbirsey demedi
Bekleyenler Patito__ ben özele gidiyorum bir şey istemiyor. Ben de devlette yaptırdıklarımı ona gösteriyorum.
Eminetekin İlk haftalarda saçma yada gerekli gereksiz ne kadar test varsa yaptırıyorlar özeller para için böyle davranıyor genelde. Her testi ne için yaptırdığınızı mutlaka sorun bilgi edinin gerekli olanları da yaptırın.
Umut_umut Gizem1504 ben o testlerin hepsini aile hekimimde yaptırmıştım. Doktorum da orada yaptırabilirsin demişti, hiç problem çıkarmadılar. Bir deneyebilirsiniz
Patito__ Gizem1504 bende avrp yakasindayim daha onceki hamileligimde yaptirdim bazilari burun kirin yapior evet
Gizem1504 Naciye89 14 15 tane test hormon idrar alerji hepatit hepsi bende sağlık ocağında yaptırdım ama alerji testini yapmıyor aile hekimliği
Patito__ Gizem1504 ozlemkrts Umut_umut Naciye89 Herkese cok tesekkur ederim o halde yarin ilk saglik ocagina gideyimde ona gore yonlendiririm gidisati
sudamlasi Üniversite hastanesinde yaptırdım ben özel deki Dr umda gördü ona göre vitamin ilacımı başlatmıştı 3.aydan sonra ki ilacımı da kan tahlillerime göre vermişti sağlık ocagıda aynı testleri isteyince üniversite hastanesinde yaptırdıklarımı verdim.
Patito__ Gizem1504 direk randevu al git cnm daha cok arastirmaya gitme normal hastaneye git onlr yapior
Naciye89 Gizem1504 alerji testi istemedi hiç hatta hiçbirzmn şunu yaptr dmedi demeden yaptrıyorm :) hamile olsak da olmsak da arada tahlil vermek lazm