Merhaba arkadaşlar bilenler bilir cuma günü doğum yapıcam diye post acmıştım 💕şuan 4 günlük tazecik annişim oğlumda yanımda mışıl mışıl uyuyor cuma günü sabah tan herşeyimi hazırladım ve hastane ye vardık yatış işlemlerim yapıldı sondam takıldı serumum takıldı sonra doğru ameliyathaneye belden uyuşturmalı oldu ben cok kıpırdadığım için 3 üncü seferde vurabildi anestezi uzmanı iğnemi bi anda ayaklarım uyuştu midem bulandı 🤢 sonra biraz yattım doktorum geldi 5 dk sonra oğlumun sesini duydum götürüp temizleyip geldiler yanağıma koydular o kadar güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 😊 ben oğlumdan yarım saat sonra gittim odaya ilk sütüm gelmedi maleesef mama vermek zorunda kaldım ilk ayağa kalktığımda midem bulandı başım döndü geri yatırdılar hepsinden kötüsü o ilk adımlar ama sonra adım attıkça rahatlıyorsun 1 saatte bir yürüyüş yaptım ben hastaneden cıkasıya eve geldim şuan gayet iyiyim toparlandım cok şükür 🙏 sezreyan olacaklara önerim hic korkmayın hepsi geciyo günden güne toparlıyorsunuz rahatlıyorsunuz sadece dua edin nescafe cok ictim ben hic baş ağrım olmadı tansiyonum düşmedi cok şükür 🙏 sütüm dün geldi cok korkmuştum gelmicek diye ama rabbim nasip etti göğüs ucum olmadığı için ememiyordu oğlum silikon göğüs ucu aldım onunla emziriyorum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲 😊 🤗 uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🥰 🥰