La_Liberte öncelikle başın sağ olsun seni çok ama çok iyi anlıyorum. 3 kez kimyasal gebelik,1 zorunlu kürtaj yaşadım ve arkasına 3 ay sonra hamile kaldım 40.haftamda normal doğumu beklerken kordon dolanması sebebiyle kızımızı kaybettik,çok acı ancak yaşayan bilir sonra ise kaza ile hamile kalmışım plansız oldu,hatta lohusalik arkasına çok yoğun regl oluyorum diye doktora gittiğimde korkma bebek iyi dedi tabi ben önce sanırım yanlış anladınız ben ölü doğum yaptım flan dedim ama hayır şu an hamilesin içeride kanama alanı var dışarı vuruyor bu gördüğün kanama regl değil dedi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim çünkü 40 im çıktı 2 adet gördüm, ilk 5 ay düşük riskim oldu hep kanama oldu ahh neler yaşadım,26 haftadayim hasretle bekliyoruz, görenler oo hemen hamile kalmışsın gözüyle bakıyor,oysa bir anne için her evladının yeri ayrı bunu ancak yaşayan bilir, ölen kızımızı ömür boyu unutamayız, ama bu kızımız için de ayrı mutluyuz, Rabb’im kimseyi evladı ile sınamasın çok zor, dilerim hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun,kendim dahil herkese dua ediyorum, dualarımda sizi de bulunduracağım,üzülme diyemem üzülmek de biz insanoğlu için ancak bir anne olarak güçlü durmak zorundayız 👍