Yasemin_in68 Ayyy anneler hamile hallerinin bol bol fotoğrafını Çek özlersin demişlerdi de inanmamıştım Nası özledim hemde Nası 🌝
Doga_77 Yasemin_in68 kız nesini özlüyorsun 😄😄 ben bi an önce zaman geçsin de eski halime döneyim modundayım
psychologist Yasemin_in68 nesi özleniyor merak ettim 😀 hamileliğim çok güzel geçiyor şükür ama rahat olmak varken 😅
Yasemin_in68 Doga_77 bende öyleydim valla tısıl tısıl falan otururken karnımdan tutarak kaldırıp oturmalar ama özledim yaaa
Gulfem48 Yasemin_in68 yok artık ne özlemsi hamal gibi hissediyorum kendımı kac anam kac cekılcek dert değilmıs analık ana olcağına taş ol demişler valla kim dedıyse doğru demiş.
Miumiu Yasemin_in68 13 gün önce doğum yaptım valla hamileliğimi özlemiyorum yani😂 Eski kiloma döndüm ve kıyafetlerimi o kadar özlemişim kii 😂 Bir de karnım yerine yanımda olması efsane bir duygu💙
KutsalAnnelik Yasemin_in68 O kadar özlüyorum ki ağlayacak gibi oluyorum İnan çok güzel bir dönemdi benim için şu an baya yoruluyorum 🙈
Mom726272 Yasemin_in68 ilk gebeliğim de o kadar çektim hevesle ama şuan 28 haftalık hamileyim 2 tane anca vardır hiç çekesim yok hamilelikte zor geçiyo sanmam bu ağrılı günleri özleyeceğimi sadece tekmesini hareketini özlerim