Merhaba kızlar işte benim doğum hikayem. 16 temmuz Cuma günü sabah nişanım geldi. Öğlen doktor kontrolüm vardı oraya gittim. Vajinal muayene yaptı. Niaşnımın geldiğini söyledim yarın acilden giriş yaparsın yatış verebilirler dedi. Akşam evde otururken belden sancılar girmeye başladı. Dışarı çıkıp yürüyüş yaptık. Eve geldiğimde sancılar durdu sabah dörde kadar rahat rahat uyudum. Sonra sık sık ağrılar gelmeye yatırmamaya başlayınca duşumu alıp hasteneye gittik. Kontrolde iki cm açıklık var hazırlığını yap gel deyip eve gönderdiler. 8 30 da tekrar hasteneye gittiğimizde sancılarım daha da sıklaşmıştı ve midem bulanıyodu kusuyordum. Tekrar kontrol ettiler açıklık 4-5 cm olmuş yatış verdiler. 8.30 dan sanırım 11.30 a kadar sancılar nst kusma terleme çok zorlu bi süreçten geçtim. En zor kısmı o üç saatti. Sancılar dakika başı gelmeye başladı. En son nstye bağladıklarında duramayacağımı tuvalete gitmek istediğimi söyledim. Ikınmam geldiğini anlayınca yere bişey serdiler ve nasıl rahat ediyosan çömel ıkın dediler ıkındıkça bacak aramda bişey hissettim. Su torbası dışarı çıkmış suyumu patlattılar ve ben sancılar geldikçe ıkındım. Sancı geçince derin nefes alıyordum gelince tekrar upuzun ıkınmamı istiyolardı ıkınıyordum. Saat birde doktor artık kafayı görebiliyorum ama kanalda biyerden geçemiyor orda takıldı bu şekilde devam edersek kafası sivrileşecek seni çatala alıp üsten bastırıp alttan da kesik atmalıyız kabul edersen dedi ve ben yaşadıklarımın biran önce geçmesi için hemen kabul ettim. Doğumhaneye girdik çatala aldılar üstten ebe bastırdı ben ıkındım alttan kesikle bebeğim bir iki dakika içinde çıktı. Sonrası rahatlama dikiş bebekle temas vs güzeldi ama samimi olmak gerekirse sancıları çekmek hiç de kolay değildi. Tabi ki çok kolay olmasını beklemiyorduk ama zor olduğunu da kabul etmek gerekir. 1.35 te bebeğim doğdu bizi odaya çıkardılar. Dikişlerim problem olmadı hemen ayağa kalktım bebeğimi emzirdim. Bir gün sonra da taburcu olduk. İşte benim devlette suni sancısız kesikli normal doğum hikayem.