Sdacbc Biz şuan için eyüp ekiciyi düşünüyoruz gidipte menmun kalan varmı birde muane ücreti nekadar ?
zehranurr Sdacbc gittim ben. İkizlerime baktı ve sadece 20 dk sürdü(çoğu yerde daha uzun sürüyor) renkli usg yok ve haliyle renkli usg görüntüsüde yok, CD yok. Yüzünü görürüm hevesi ile gitmeyin kısacası. Çok şükür bir sıkıntı görmedi bebeklerimde bundan önemlisi yok ama her şey bir heves ve çok hevesli gitmiştim yüzlerini görücem diye. Çok para istiyor ama kullandığı alet geriden geliyor yani…
hepoyleolurzaten Sdacbc Eyüp Ekici, Ali İpek ve Sinan Tan 3′ü de bizim doktorumuzun verdiği isimlerdi. 3′ü de çok başarılı ama biz Sinan Tan’ın tercih ettik ve çok memnun kaldık. Çok güler yüzlüler, size herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterip anlatıyor. En son 6 adet fotoğraf ve CD veriyorlar. Biz o zaman 480 ₺ gibi bir fiyat vermiştik sanırım ama şuan ne kadar bilmiyorum. İsterseniz arayıp bir fiyat alın 🥰
Ayliss1 @Sdacbc ben gitmiştim çok ama çok memnun kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam 350 400 tl gibi birşeydi fiyatı. Gerçekten gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz tek doktor 👍🏻
Ayliss1 @Sdacbc şuan 35. Haftamdayım işte 20 21 haftalıkken gitmiştim. 600 değildi fiyatı ama eminim en fazla 500 dür ki ben o kadar vermedim
zehranurr Ayliss1 bende 8 hafta önce gittim ikizlere 900₺ demişlerdi. Adamına göre mi muamele yapıyorlar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ayliss1 @Sdacbc adam zaten yaşlı yaşını pek göstermiyor ama eski kafa sekreterya da bilgisayar bile yok 😂 eski üsul bi adam çok uzun sürmedi ama anlatıyor herşeyi video çektiriyor eşime sürekli şunuda Çek filan demişti. Renkli ultrasonu yok siyah beyaz cd de vermiyor. Ama gerçekten nokta atışı yapan birisi tabiki karar sizin 🌸
Sdacbc zehranurr ay bnde yüüznü görüyüm die istiyorum okadar para alınıyır bide ya ozman başka yere giderim hemde uygun fiyata renklide veriyolar
Ayliss1 @zehranurr ikiz olunca fazla alıyorlar diye biliyorum. Fiyat için aradığımda tek mi çoğul gebelik mi diye sormuşlardı fiyat ona göre değişiyor.
zeyesra medipark tıp merkezi Sinan tan bey den randevu aldık bizde, öbür ay randevumuz, henüz gitmedik ama bi yorumlarını okuyun derim, ücreti 500 tl, 40 dk boyunca bakılacak 🥳🥰radyoloji uzmanı