Ozgealyaayz Merhaba ben her gün 100 mg tiroid ilacı kullanıyorum yıllardır 29 Haziran da 2,2 idi 17 Temmuz da 4,65 e yüjselmiş değerim gebelikte böyle bir şey ile karşılan oldu mu
Zeynep112 Ozgealyaayz benimde daha önce hiç yoktu 2.87 çıktı ilk trimesterde bunu bile istemeyiz dedi doktorum ve en ufak dozla tiroit ilacı başlayacak 2.5 üstü gebelikte istenmiyormuş
PurpleTail Ozgealyaayz gebelikte ben de ilaç kullanıyorum 25 mg.. erken haftalarda yapılan tahlillerde tsh 4.82 çıkmıştı, 30.haftaya geldik 1.19larda seyrediyor
marbling10 Ozgealyaayz gebelikte en çok karşılaşılan durumlardan biridir gebelik sonrası normale dönüyor. İlaç dozunuzu ayarlar doktorunuz, sorun olmaz endişe etmeyin.
Ozgealyaayz zhlgs hayır sadece folik asit kullanıyorum gün için de bir de sabah aç karna tiroid ilacı ben yıllardır tiroid hastasıyım zaten
Ozgealyaayz Tahlil sonuçlarım bu gün çıkmış şimdi baktım bayramdan sonra kontrole gideceğim 8. Hafta da çağırdı inşallah bir sorun olmaz ama sanırım herkesin gebelikte yükseliyormuş
Ozgealyaayz zhlgs zhlgs stres yapmamak elde değil 😀 ilk gebelik olunca insan biraz pinpirik oluyor ve 17 gün de değerin iki katına çıkması şaşırttı doğrusu çok
zhlgs Ozgealyaayz valla bende aynı sürekli takipteyim bi sürü değer için. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin arkadaşım
btuban Ozgealyaayz korkmayın normal, aynısını bende yaşıyorum hamilelikte böyle oluyor bizde dozu yükselttik
Ozgealyaayz btuban btuban aman kötü bir şey olmasın da dozu yükseltsin önemli değil bayram tatili hastaneye de gidemiyoruz maalesef stres yapıyor insan
QueenMommy Canım benimde 3 lerde çıkmıstı doktorum 25 mg ilaç verdi gebelikte yüselebiliyormus hormonlar korkmana gerek yok bak herkeste varmıs
Ilkayy Ozgealyaayz ilaçla düşer canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5 in üstündeydi. İlacla şimdi 2 lerde
poyrazinannesi3547 Benim 7 haftalıkken 8 di tsh sonra 3.67 ye indi bayram dan sonra gtcem baktrcam yine
Ozgealyaayz Peki bir şey sorabilir miyim acaba dahiliye doktoruna sevk etmeyip kendi kadın doğumcunuz mu yazıyor dozu ? Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrumuzu
Ozgealyaayz zhlgs beni az önce hastaneden arayıp sonuçlarının yüksek çıktığını bir dahiliyeye gözükmem gerektiğini söylediler
karakiz1 Ozgealyaayz Benimdr yüksek canim 20 lerden düsürdüm ben suan gebe kalabilirsin dedi doktorum cok önemli bisey bu yüzden düşügüm var farkina varamamistik
Ozgealyaayz karakiz1 ben hep normaldi şu an 6 haftalık 2 hafta önce de gayet düşük dü ama Yükselmiş bakalım bayramdan sonra bir dahiliye yolu gözüktü ne dicek