ElifAtcTuran Kocaeli Gebze civarı hastane doktor tavsiyeleriniz varmı daha önce Pendik yüzyıla gidiyordum ama hale diye bi doktor düşük tehlikem olmadığı halde düşük tehliken var dedi ilk zamanlarımı nasıl geçirdim ben biliyorum buralarada yabancıyım bulmakta zorlanıyorum sizin gittiğiniz saglam doktor önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
Duygu123 ElifAtcTuran canım ben bı sure Darıca da oturdum. Konak hastanesi bölgenin en iyi hastanelerinden bence orada Burcu hanım var kadın doğumcu hala oradaysa tavsiye ederim
Nefesimm ElifAtcTuran pendik medical park bahar ergen pisman olmazsin iki gebeligimi kurtardi 4 tane özel dr göremediği hastalığı saptadı bende fiyatlarda uygun
Aylinceylans ElifAtcTuran canim ben Pendik bölgeye Hilal karahana gidiyorum cok memnunum bi sende muayene ol istiyorsan
ElifAtcTuran Duygu123 konakda soket hanım var ona gittim muamele ama gelen hastaların hepsinin sezaryen olması dikkatlimi çektiği için şuan ona devam etmiycem gibi Burcu hanımı araştıracam☺️ Cok teşekkür ederim
seymen Gebze Konak’ta Müge hanım olabilir. Gebze yüzyıl’da Seher Hanım veya Çiğdem hanım olabilir. Seher hanım yeni gelmiş sanırım duyduğum kadarıyla güleryüzlü sevilen biriymiş. Ben erkek tercih ettiğim için yüzyıl Akkn Bey’e gidiyorum.
Melusin Gebze medical parkta azize turhan pendik yuzyilda esra gunay var . Esra hanima bende gitmistim 1 kere yakin oturmadigim icin devam etmedim cok iyi bir doktordu . Medicaldekine yakin bi akrabam gidiyordu cok memnundu dogumunuda o doktor yaptirmisti.
ElifAtcTuran Melusin Pendik uzak kaldığı içim mecbur Gebze civarından bakmam lazım araç sıkıntımız olduğu için yakın çevreden bakıyoruz ama cok teşekkür ederim ☺️🙏🏻